Jandarma ekiplerinden dronlu denetim

.

BÖLGE HABERLERİ 6.12.2023 10:32:00 0
Jandarma ekiplerinden dronlu denetim

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince sorumluluk sahası içinde bulunan bölgelerde dron ile denetim gerçekleştirildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından trafikte güvenliğin arttırılması, kazaların önlenmesi, trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi için dron destekli trafik denetimi yapıldı. 
Ekiplerin her türlü olaya karşı önleyici tedbir almak ve oluşacak suç ve suç unsurlarını engellemek amacıyla dronlu denetimlerinin devam edeceği öğrenildi. 

Açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü olarak; trafik kural ihlalleri tespitinde rutin kontrollerimizin yanı sıra teknolojiden de faydalanarak dron destekli havadan denetimimiz devam etmektedir. Yol kullanıcılarının güvenli seyahatin teminatı olan trafik jandarmalarımız tespit ettikleri ihlallere cezai işlem uygulasa da daha çok eğitici ve öğretici uyarı niteliği taşıyan çalışmalara ağırlık vermektedir. Aynı hassasiyeti siz değerli sürücülerimizden de beklemekteyiz. Unutmayalım, uyulan her trafik kuralı sizi hayata bağlar” denildi. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Jandarma ekiplerinden dronlu denetim

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor