Kadınlara yönelik eğitim ve istihdam projesi

Adıyaman Belediyesi, iş gücüne katılım ve istihdam edilebilirliğin arttırılmasını hedefleyen ‘Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlere Yönelik İş Gücü Piyasası Destek Programı’ (NEET PRO) için Hibe Programını hayata geçirecek.

GÜNDEM 4.08.2023 16:45:00 0
Kadınlara yönelik eğitim ve istihdam projesi

‘Genç Kadınlar Yeni Nesil Mesleki Eğitimde’  projesi ile birlikte, hem eğitimde hem istihdamda yer almayan genç kadınların sorun ve ihtiyaçlarını daha görünür hale getirmeyi, bu sorun ve ihtiyaçların karşılanması için mekanizmalar oluşturmayı amaçlayan proje, Adıyaman’da 200 kadının yer alacağı program ile birlikte nitelikli istihdam arttırmayı hedefleniyor. 

Bu sürece katkı sağlamak amacı ile Adıyaman Belediyesi koordinatörlüğünde, Adıyaman Ticaret Odası ve Adıyaman İŞKUR eş başvuran olduğu Avrupa Birliği Projesi kabul edildi. T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımcılar Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında Adıyaman sınırları içerisinde yaşayan 200 kadının mesleki eğitimler alarak istihdam edilmesi bekleniyor.
12 aylık bir süreyi kapsayan projede programa katılacak adayların belirlenmesi, verilecek eğitimler, düzenlenecek programlar ve faaliyetlerin içeriği Ağustos ayı içerisinde kamuoyu ile paylaşılacak.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor