KARADEMİR: BELDEMİZDE AK PARTİ İKTİDARINI YAŞAYACAĞIZ

31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Kesmetepe Belediye Başkan adayı olan İbrahim Karademir gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

SİYASET 16.02.2024 13:17:00 0
KARADEMİR: BELDEMİZDE AK PARTİ İKTİDARINI YAŞAYACAĞIZ

Önümüzdeki ay yapılacak olan yerel seçimler öncesi Besni’de adayları belli olan AK Parti’de çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Adıyaman’daki aday tanıtım toplantısında Kesmetepe’nin adayı olarak duyurulan İbrahim Karademir gazetemizi ziyaret etti.

Ziyaretinde seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Karademir; “Öncelikle geçtiğimiz günlerde yıldönümünü yaşadığımız o büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bir yıl geçmesine rağmen acılarını hala dün gibi yüreğimizde hissettiğimiz vatandaşlarımızın mekanları cennet olsun. Malum olduğu üzere 31 Mart’ta bir seçim dönemi yaşayacağız. Bende Kesmetepe Beldemizin bir evladı olarak hizmet yarışına girdim. Beldemizde 15 yıldır AK Parti iktidarını yaşayamadık. İnşallah bu dönem Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde genç ve dinamik kadrolarımızla beldemizde AK Parti iktidarını ilan edeceğiz. Beldemize kazandıracağımız çok sayıda proje ile hak ettiği hizmetleri almasına öncülük edeceğiz. Çıktığımız bu şerefli yolda Allah bizleri utandırmasın. Seçimlerin beldemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: kesmetepe aday seçim

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor