Karadeniz: Mahallemden aldığım güçle yeniden adayım

Karadeniz: Mahallemden aldığım güçle yeniden adayım

SİYASET 19.12.2023 16:50:00 0
Karadeniz: Mahallemden aldığım güçle yeniden adayım

15 Temmuz Şehitler Mahallesi Muhtarı Mehmet Karadeniz gazetemizi ziyaret ederek 5 yıllık görev süresini değerlendirdi. Görev süresi boyunca birçok hizmeti mahalleye kazandırdıklarının altını çizen Karadeniz önümüzdeki yerel seçimde de aday olduğunu dile getirdi.

Gazetemizi ziyaretinde görev süresi boyunca mahalleye kazandırılan hizmetlerden bahseden Karadeniz; “Mahallemiz sakinleri tarafından muhtarlık hizmeti vazifesine seçildiğimiz günden bu güne; Kışın çamurdan, yazın tozdan dolayı sıkıntılı olan yollarımızı tamamen asfalt ve ışıklandırma yaparak mahallemize verdiğimiz sözü yerine getirmenin sevincini hep birlikte yaşadık. Mahallemiz için en önemli sorunlardan biri olan sağlık ocağını hayırsever kardeşimiz, Erdal Gündüz beyefendinin katkıları ile mahallemize sağlık ocağı kazandırıldı. Mahallemizin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan Öğrenci sayısındaki artış ve mahallemizin giderek büyümesiyle oluşan okul sıkıntısını iş adamı Vakkas Kumral tarafından mahallemize yaptırılan okul ile giderilmesinin mutluluğunu çocuklarımız ve mahallemiz sakinleri ile hep birlikte yaşadık. Mahallemizde alt yapı internet ve şebeke sorunu vardı çok şükür şebeke ve alt yapı sıkıntılarımızı giderdik. Mahalle sakinlerimizin dışarı çıkıp hem yürüyüş hem de spor yapabileceği park yapımı gerçekleştirildi” dedi.

Karadeniz şöyle devam etti; “PTT ve Banka ATM’lerinin mahallemize kurulması için, ilgili kurumlara gerekli başvuru evrakları ve belgeler sunulmuş ve bütün resmî kurumlarca onaylandı inşallah en kısa sürede mahallemize kurulumlar yapılacaktır. Mahallemiz girişinde OSB ve Paççılar Petrol yanındaki kavşakta sürekli oluşan kazalar nedeniyle trafik akışının düzenli ve sorunsuz olabilmesi için Trafik ışıklarının kurulumu gerçekleştirildi. Koronavirüs (Covid-19) döneminde bütün binaların hijyeni için belediyeden tahsis ettiğimiz dezenfekten sistemleri işlemi bütün binalarımızın girişine konuşlandırılmıştır. Koronavirüs (Covid-19) döneminde mahallemizde bulunan bütün Fırın market ve manavlarda maske eldiven dezenfekte ve mesafe kurallarının azami derecede uygulanabilirliğine katkı sağlayarak, önlemlerimizi aldık. Koronavirüs (Covid-19) döneminde bütün mahallemize maske dağıtımı yaptık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hayırsever vatandaşlarımız ve Sayın Erdemoğlu beyefendinin desteğiyle paket ( gıda ve et ) dağıtımı yaptık. Göreve seçildiğimiz ilk günden bu güne kadar her zaman genciyle yetişkiniyle her daim mahallemizle iletişim ve her zaman iç içe olduk ve her zaman da iletişim halinde olacağız.   Biz bunları tek başımıza değil mahallemizin bize verdiği güçle hep beraber yaptık inşallah bundan sonra daha da güzel işleri hep birlikte yapacağız”


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: karadeniz muhtar aday

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor