Kaymakam Partal İl Müdürü Gelse’yi ziyaret etti

Besni Kaymakamı Çağlar Partal İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse ile bir araya geldi. Ziyarette Kaymakamlığa devredilen Merinos binasının kütüphaneye dönüşmesi için yapılacak çalışmaların detayları görüşüldü.

GÜNDEM 9.01.2024 20:16:00 0
Kaymakam Partal İl Müdürü Gelse’yi ziyaret etti

Daha önce Merinos showroom ve sosyal market olarak hizmet veren Yeni Besni Mahallesindeki çok amaçlı binanın tam donamlı bir kütüphane olarak Besni kazandırılması için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Kültür ve Turizm İl Müdürü Abuzer Gelse ve İlçe Kaymakamı Çağlar Partal kütüphanenin tefrişat ve personel ihtiyacı hakkında istişare de bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Müdürü Abuzer Gelse; “Besni Merinos Binasının İl Müdürlüğümüze tahsisi tamamlandı. Yeni Besni Halk Kütüphanesi için tefrişat ve personel ihtiyacı hususunda gerekli çalışmalara başlandı.Merinos Binası iken tahsisi gerçekleşen binada hayata geçirilecek Besni Halk Kütüphanesi, Adıyaman'a değer katacak bir kütüphane olacak.  Anlamlı katkılarından dolayı Hayırsever İşadamımız Sn. Ali Erdemoğlu'na ve Kaymakamımız Sn. Çağlar Partal'a teşekkür ederim” dedi.


Anahtar Kelimeler: kütüphane merinos

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor