Kenan Polat aday adaylığını açıkladı

.

SİYASET 14.11.2023 14:09:00 0
Kenan Polat aday adaylığını açıkladı

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Besni’de belediye başkanlığına adaylık düşünen isimler aday adaylığını açıklamaya başladı. Bu kapsamda Besnililerin yakından tanıdığı Kenan Polat gazetemizi ziyaret ederek önümüzdeki seçimde aday adayı olduğunu dile getirdi.

Yıllardır siyasetin içerisinde yer alan işadamı Kenan Polat gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. 2019’da yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinde belediye başkanı adayı iken MHP ve AK Parti’nin ittifakıyla adaylıktan çekilen Polat bu seçimde AK Parti adayı E. Mehmet Emre’yi desteklemişti.

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde ise AK Parti’den adaylığını açıklayan Kenan Polat, yeniden hizmet için aday olduğunu aktardı. 

Polat açıklamasında; “1982 Yılında Besni'de doğdum. Eğitimimi Besni İmam Hatip'te tamamladım. Siyasi bir geleneğe sahip olan geniş bir ailenin bireyi olarak, gençlik yıllarımda her daim siyaset içerisinde bulundum. Babam İlçemizin en büyük mahallelerinden biri olan mahallede 2 dönem muhtarlık, yine 15 yıl boyunca STK kurumu olan fıstık kooperatif Başkanlığı, yerel yönetimde Ak Parti Belediye Başkan yardımcılığı ve encümenlik görevini yapmıştır.

Vatani görevimi yaptıktan sonra genç yaşta ticaret hayatına atıldım. İlçemizde POLAT Doğalgaz ve yapı market firması ile ilçemize hizmet etmekteyim. Ticaretimin dışında İlimizde ve İlçemizde birçok sivil toplum kuruluşlarında ve derneklerinde aktif olarak görev ve başkanlık yaptım. (MÜSİAD Üyeliği Besni Birlik Yardımlaşma Derneği, Adıyaman Ticaret ve Sanayi odası v.s)

2019 Yerel seçimlerinde Besni İlçemizde Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan adayı oldum. Seçime 3 gün kala Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatları ile Ak Parti Besni Belediye Başkan adayını destekleme kararı aldık. 31 Mart 2019 akşamı İlçemizde şer ittifakını yıkıp Ak Parti Bayrağını dalgalandırdık.

Ülkemiz için çok önemli ve tarihi bir seçim alan Mayıs 2023 Cumhur Başkanlığı seçiminde canla başla çalıştım. İlçemizde yapmış olduğum ticaretimden dolayı kurmuş olduğum sosyal ilişkiler nedeniyle farklı kesimlerden çok büyük oranda destek bulacağımı, genç ve dinamik yapım ile gençlerimizin desteğini yüksek oranda alacağımı düşünüyorum.

Besni ilimizin batıya açılan penceresidir. Bu sorumluluk ve hassasiyet ışığında Partime ve ilçeme önemli katkılar sunacağımdan dolayı Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Besni Belediye Başkanlığı adaylığına talibim” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: Kenan Polat adaylığını açıkladı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor