KENAN POLAT SÜMER’E DESTEĞİNİ AÇIKLADI

31 Mart seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Kenan Polat İsmail Sümer’e destek vereceğini açıkladı.

SİYASET 2.03.2024 10:45:00 0
KENAN POLAT SÜMER’E DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon merkezine ailesiyle birlikte gelerek Sümer’e desteğini dile getiren Polat burada yaptığı açıklamada; “Temayül sonuçlarına ve halkın isteklerine bakılmaksızın, halkını dinlemeyen, Besni halkının iyi ve kötü gününde yanında olmayan, memlekete 5 yılda bir gelenler asla ve asla Besni halkının tercihi olamazlar.

Geçmiş mahalli seçimlerde MHP Besni Belediye Başkan adayı iken, Cumhur ittifakı paydaşlarımızdan AK Partinin zor durumunda, Belediye başkanlığından feragat ederek, AK Partiyle seçime 3 gün kala birleşme kararı aldık ve Besni Belediye başkanlığını kazandık. Devamında siyasi hayatımızı AK Parti’de devam ettirdik. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Besni Belediye Başkan Aday Adayı oldum.

Maalesef ki halkın nabzına bakılmaksızın geçen dönem AK Partiye her türlü hakareti edenler, cumhur ittifakını zora sokanlar şuan da dayatma siyasetiyle adaylık almışlardır. Besni halkına hiç bir dayatma yapılamaz. Besnililer dayatmayı asla kabul etmezler. Bu yüzden doğru tercih olan, Yeniden Refah partisinden Aday olan, memleketin her bireyini tanıyan, Besni halkının her zaman yanında olan İsmail Sümer başkanımızı destekleme kararı almış bulunuyorum. Ben ve ekibim olarak 31 Mart seçimlerinde İsmail Sümer’i önce Allah’ın izniyle sonra Besni halkının takdiriyle Besni belediye başkanı yapacağız” diye konuştu.

İsmail Sümer ise yaptığı açıklamada, “Bu kutlu yürüyüşümüzde bize yoldaş olan, davamıza katılarak bizlere güç ve onur veren kıymetli Kenan Polat kardeşim ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor