Korkmaz: Geleneksel belediyecilik anlayışını değiştireceğiz

.

SİYASET 25.11.2023 19:47:00 0
Korkmaz: Geleneksel belediyecilik anlayışını değiştireceğiz

2024 yerel seçimlerinde Köseceli Belde Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunan Öğretmen Veysel Korkmaz; “Geleneksel Belediyecilik anlayışını değiştirerek Beldemizin bütün kesimlerinin fikirlerini alıp beldemizi ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan Veysel Korkmaz CHP İlçe Merkezine gelerek resmi başvurusunu yaptı. Oldukça kalabalık bir vatandaş grubunun kendisine eşlik ettiği Korkmaz yerel seçimler için önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak başvuruyu kabul ederek açıklamada bulunan CHP İlçe Başkanı Asım Öcal; “Biliyorsunuz siyaset uzun ve meşakkatli bir yol. Her zaman söylediğim gibi belediyecilik Cumhuriyet Halk Partisinin işidir. Hep Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları damga vurmuştur. Böyle zorlu ve özverili bir yola girdiği için Veysel kardeşimi kutluyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Daha sonra konuşan aday adayı Veysel Korkmaz ise, Köseceli Beldesinde yaşayan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını bildiğini sosyal belediyecilik anlayışıyla bu sorunları ortadan kaldıracağını söyledi.

Korkmaz açıklamasında şunları kaydetti; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında daha demokratik, işbirlikçi bir yönetim için Köseceli Beldesi aday adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nde başvurumuzu yaptık. Ülkemizin ekonomik ve sosyal olarak içinden geçtiği bu zorlu dönemde beldemde yaşayan insanların sorun ve sıkıntılarının neler olduğunu biliyorum. Bu sıkıntıları en aza indirmek için sosyal belediyecilik anlayışıyla yapacağımız çalışmalar umuyorum ki insanımızı bir nebze olsun rahatlatacak. Belediyecilik yalnızca kilit taşı döşeyip, kaldırım yapmak değildir. Yörede yaşayan insanımızı kalkındırmak için önceki yıllarda yapmış olduğumuz kooperatif çalışmalarının Belediye çatısı altında daha da başarılı olacağını düşünüyorum.

Tarımın ana yurdu olan bu topraklarda insanımızın üretimden gelen gücünü daha etkili kılmak öncelikli amacımız olacaktır. Emeğin her geçen gün daha da değersizleştiği, aracıların üreticiden daha çok kazandığı bir dönemden geçiyoruz. Kuracağımız kooperatif ile aracıları ortadan kaldırıp onların kazanacağı parayı üreticiye yansıtacağız. 

Geleneksel Belediyecilik anlayışını değiştirerek Beldemizin bütün kesimlerinin fikirlerini alıp beldemizi ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Daha güzel, daha yeşil, daha zengin bir Köseceli için beldemizde yaşayan bütün insanımızı birlik olmaya davet ediyorum”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor