Korkmaz: Vatandaşla el ele bir muhtarlık süreci geçireceğiz

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Erdemoğlu Mahallesi için aday olan Ramazan Korkmaz gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulundu.

SİYASET 14.12.2023 12:57:00 0
Korkmaz: Vatandaşla el ele bir muhtarlık süreci geçireceğiz

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Besni’de mahallerde muhtarlık düşünen isimler adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret ederek Erdemoğlu Mahallesi için aday olduğunu söyleyen Yeniken’te işletme sahibi Ramazan Korkmaz, muhtarlık süreci boyunca vatandaşla el ele hareket edeceğini dile getirdi.

Korkmaz; “Öncelikle 6 Şubat günü yaşadığımız ve etkilerini hala derinden hissettiğimiz büyük deprem felaketinde hayatlarını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Malum olduğu üzere 31 Mart’ta bir seçim süreci yaşayacağız. Bu süreçte şuan ilçemizin çeşitli mahallelerinde muhtarlık düşünen arkadaşlarımız adaylıklarını açıklıyor. Bende uzun yıllardır ilçemizin Yenikent bölgesinde işletme yaptım. Bu süre zarfında Erdemoğlu Mahallemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini yakından tecrübe etme imkanım oldu. O nedenle hem mahallemizin daha etkin hizmetleri alabilmesi hem de vatandaşlarımızın beklentilerinin tam anlamıyla karşılanacağı bir muhtarlık hizmeti için yola çıktım. Vatandaşlarımızın teveccühü ile muhtarlığı kazanmamız halinde Erdemoğlu Mahallesi’nde atılım ve gelişim yıllarını hep birlikte yaşayacağız. Tabi bu süre zarfından vatandaşlarımızla hep beraber ele ele hareket ederek mahallemizin hak ettiği hizmetleri almasına öncülük edeceğiz. Bu yolda aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerken yapılacak olan yerel seçimlerin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor