Kortların Şampiyonu Adıyaman oldu

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 29 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Adana'da yapılan 8-9-10 yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvasına katılan Adıyamanlı tenis sporcuları madalyaları topladı.

SPOR 4.10.2023 09:07:00 0
Kortların Şampiyonu Adıyaman oldu

Tenis müsabakasına katılan sporcuların başarısından duyduğu mutluluğu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, erkekler kategorisinde Berkay Yıldız Turnuva Şampiyonu olurken, kadınlar kategorisinde Arıya Sultan Özçalkap’in turnuva ikincisi olduğunu söyledi. 
Depreme rağmen derslerine çalışan ve antrenmanlarına devam eden öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen İl Müdürü Fikret Keleş,"Tenisçilerimizden Berkay Yıldız turnuva şampiyonu olurken, Arıya Sultan Özçalkap turnuvada ikinci oldu. Ben bütün zorlukların üstesinden gelerek sporda elde başarılardan dolayı kendilerini kutluyorum. Bu başarıda en büyük emeğin sahibi olan ve çocuklarına her zaman destek olan ailesini ve antrenörümüzü de kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. İlimizde her gün yeni bir branşta yeni bir başarı elde eden tüm sporcularımızın başarıları ve kazandıkları madalyalar hepimizi gururlandırıyor" dedi.


Anahtar Kelimeler: Kortların Şampiyonu Adıyaman

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor