Küçükköy Besnililer Derneğinde Mehmet Gürü güven tazeledi

Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren Küçükköy Besnililer Derneğinde mevcut başkan Mehmet Gürü yeniden başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 30.10.2023 20:04:00 0
Küçükköy Besnililer Derneğinde  Mehmet Gürü güven tazeledi

Dernek lokalinde yapılan kongre divanın oluşturulmasıyla başladı. Kongrede Divan başkanlığına Ahmet Bozmaz katip üyeliklerine ise İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Abbas Ekmekci ve Haciali Leblebici seçildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden kongrede gündem maddelerinin ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Mehmet Gürü ve yönetimi yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

Seçimin ardından açıklamada bulunan Başkan Gürü; “Cumhuriyetimizin 100. yaşında tekrar seçilmemiz yönetim olarak bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Küçükköy Besnililer yardımlaşma derneğinde yönetimimiz ile birlikte ilk defa borçsuz  bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabii bu Allah razı olsun Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu sayesinde oluyor. Sağ olsun her hafta sonu pazar akşamı mutlaka yaklaşık 100 kişilik Besni yemeklerinden çeşitlerini ayrı ayrı yaptırıyor. Bizlerin vasıtasıyla hemşerilerimize ikramları yapılıyor” diyerek katılımcılara teşekkür etti.   


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor