Liseler arası münazara yarışması protokolü imzalandı

.

BÖLGE HABERLERİ 27.11.2023 14:20:00 0
Liseler arası münazara yarışması protokolü imzalandı

Hem öğrencinin hem de okulunun tablet, yazıcı, bisiklet, kitap seti, eşofman takımı, spor ayakkabı ve sportif malzeme seti gibi ödüller kazanabileceği münazara yarışması protokolünü imzalayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Çocuklarımızın kendilerini geliştirilmesi adına münazara organizasyonunun düzenlenmesine destek verdik” dedi.

Protokol, Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı. Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) düzenlenen imza törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı katıldı. 
Protokolle öğrencilerin; akademik güdülenmelerine katkı sağlamak, okula olan ilgilerini artırmak, okulunu ve kendilerini temsil edebilme güçleri kazanmalarını sağlamak, hızlı düşünme becerilerini geliştirmek, bilgilerini taze tutmaları, yeni bilgiler edinmeleri ve zihinlerini çalıştırmaları amaçlandı.

Protokol kapsamında Şehitkamil ilçesinde öğrenim gören tüm resmi ve özel liselerin 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik yapılacak münazara yarışmasının finali, 28 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Tablet, yazıcı, bisiklet, kitap seti, eşofman takımı, spor ayakkabı ve sportif malzeme seti gibi ödüllerin yanı sıra yarışmaya katılan tüm öğrencilere; kupa bardak, şapka, bloknot ve kalem armağan edilecek.

“Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

İmza öncesi konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve geçmiş dönem Kaymakamımız Sayın Ömer Kalaylı ile birlikte başlatmış olduğumuz etkinliği devam ettiriyoruz. Bu konuda mevcut Kaymakamımız Sayın Ömer Hilmi Yamlı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle çocuklarımızın kendilerini geliştirilmesi adına münazara organizasyonunun düzenlenmesine destek verdik. Normal şartlarda biz bilgi yarışmalarını başlatmıştık. Önceki dönem Kaymakamımızı Sayın Ömer Kalaylı, münazaranın da daha katkı sağlayacağını düşünerek böyle bir etkinliğin başlatılmasına vesile olmuştu. Bu etkinliği devam ettiriyoruz. Katkılarından ötürü Kaymakamımız Sayın Ömer Hilmi Yamlı ile Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yağcı ve ekiplerine gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor