Mahmut Göksu’dan gazetemize ziyaret

AK Parti 21. Ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, gazetemize ziyarette bulundu.

GÜNDEM 20.09.2023 15:19:00 0
Mahmut Göksu’dan gazetemize ziyaret

Besni’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti 21. Ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, gazetemizi de ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. Göksu’ya Besni ziyaretleri sırasında AK Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer eşlik etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle Besni’yi ihmal etmemeye çalıştıklarını ifade eden Göksu; “Belli dönemlerde Adıyaman’a gelip ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gelince de tabi ki Besni’deki dostlarımızı da ziyaret edelim dedik. Onlarla hasret gidermek, dostluklarımızı pekiştirmek adına ziyaretlerde bulunduk. Bu kapsamda Besni Ekspres Gazetesi de siyasi hayata girdiğimizden bugüne diyalog halinde olduğumuz bir yayın kuruluşu. Gelir gelmez de ilk girdiğimiz yer burası oluyor. Çünkü Şekip ağabeyle hatıralar var. Buradan sonra da deprem nedeniyle birkaç tane dostumuzu ziyaret edeceğiz.

Siyaset güzeldir, daha da güzeli siyasette tanıştığın dostlarını kalıcı hale dönüştürmektir. Biz bunları kalıcı dostluğa çevirmeye çalışıyoruz. Tabi büyük bir afet yaşadık. Depremde çok canımızı kaybettik. Bu zor günlerin hep birlikte altından kalkacağımıza inanıyorum. Devletimiz afetin ilk gününden bu yana bölgede varlığını hep hissettirmiştir. Devlet-millet işbirliğiyle zorlukların üstesinden geleceğiz. Deprem’de başta Besni Ekspres Gazetesi Ailesi olmak üzere hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kalanlara sabır ve sağlık diliyorum. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: Mahmut Göksu’ gazetemize ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor