MEGA POLİETİLEN DAHA YEŞİL BİR BESNİ İÇİN FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Besni OSB’de faaliyetlerine devam eden Mega Polietilen A.Ş. Milli Ağaçlandırma Gününde kendi arazisine hatıra ormanı oluşturmak için kendi imkânlarıyla çalışanlarıyla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

GÜNDEM 11.11.2023 21:02:00 0
MEGA POLİETİLEN DAHA YEŞİL BİR BESNİ  İÇİN FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde ülke genelinde fidanlar toprakla buluşturulmaya devam ediyor. “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” sloganıyla yapılan ağaç dikim etkinliklerine bir destekte Besni Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalarına devam eden Mega Polietilen A.Ş.’den geldi. 

OSB içerisindeki fabrika arazilerine kendi imkânlarıyla fidan dikimi gerçekleştiren Mega Polietilen, daha yeşil bir Besni projesine de katkı sundu. Düzenlenen fidan dikim etkinliğine Mega Polietilen A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Serkan Özhan, firma yetkilisi Hakan Buldukoğlu ve çalışanlar katıldı. 

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Serkan Özhan; “Malum olduğu üzere 11 Kasım’da ülkemiz genelinde geleceğe nefes olabilmek adına fidanlar toprakla buluşturuluyor. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak adına büyük önem arz eden bu etkinliği bizde Mega Polietilen ailesi olarak destekliyoruz. Bu kapsamda bugün çalışanlarımızla birlikte kendi arazimize, kendi imkanlarımızla fidan dikimi gerçekleştirdik. Hem Milli Ağaçlandırma günü hem de Daha Yeşil bir Besni için hatıra ormanımızı oluşturduk. Böylesi güzel bir etkinlikte çalışanlarımızla da bir araya gelmek bizleri mutlu etti” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor