Mehmet Kuyu Ali Erdemoğlu Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıkladı

Ali Erdemoğlu Mahallesi için muhtarlığa adaylığını açıklayan Mehmet Kuyu; “Mahallemizin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz, vatandaşlarımızın desteğiyle mahallemizi daha yaşanılır hale getireceğiz” dedi.

SİYASET 21.01.2024 13:19:00 0
Mehmet Kuyu Ali Erdemoğlu  Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıkladı

açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda Ali Erdemoğlu Mahallesi için adaylığını açıklayan Mehmet Kuyu gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. 

Kuyu açıklamasında şunları kaydetti; “Birkaç ay sonra malum bir seçim süreci yaşayacağız. Öncelikle seçimlerin ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. İlçemizin en yeni ve gelişmekte olan Ali Erdemoğlu Mahallesi için bu dönem muhtarlığa talibim. Vatandaşlarımızın teveccühü ile seçildiğimiz takdirde mahallemizi daha yaşanılır bir görünüme kavuşturacağız. Yıllardır bu mahallede ikamet eden birisi olarak sorunları biliyoruz. Deneyimli ekibimizle ve vatandaşlarımız ile el ele bu sorunların hep birlikte üstesinden gelerek mahallemizin atılım yıllarını başlatacağız. 

Mahallemizde hayata geçirmeyi planladığımız bazı projelerimiz şöyle; 

1.Toplumsal İletişim Platformları: Muhtarlık ofisi aracılığıyla düzenli olarak sosyal medya ve diğer iletişim kanalları üzerinden bilgi paylaşımını artırarak, mahalle sakinleri arasındaki iletişimi güçlendirmek.

2. Çevre Düzenleme ve Temizlik: Mahalle içindeki yeşil alanları artırmak, parkları düzenlemek ve çevre temizliği için etkili bir planı hayata geçirerek, mahallenin yaşam kalitesini yükseltmek.

3. Eğitim ve Kültür Etkinlikleri: Mahalle sakinlerini bir araya getirecek eğitim seminerleri, kültürel etkinlikler ve sosyal projeler düzenleyerek, topluluk bilincini geliştirmek ve dayanışmayı artırmak.

4. Güvenlik Tedbirleri: Mahalledeki güvenliği artırmak için işbirliği içinde çalışarak, mahalle sakinlerinin güvenlik endişelerini ele almak ve önleyici tedbirleri hayata geçirmek.

5. Altyapı İyileştirmeleri: Su, elektrik, internet gibi temel altyapı hizmetlerini iyileştirmek ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına daha etkin ve hızlı çözümler sunmak”


Anahtar Kelimeler: erdemoğlu mahalle muhtar

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor