MEHMET ŞAHİN İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden İl Genel Meclis üyesi aday adayı olan Mehmet Şahin gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

SİYASET 30.01.2024 09:10:00 0
MEHMET ŞAHİN İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ziyaretinde 46 yıl boyunca siyasette hep aktif rol aldığını anlatan Şahin, Besni’ye hizmet için bu yola çıktığını dile getirdi.

Besni için birçok proje hakkında talepte bulunduğunu ve çoğu projenin hayata geçtiğini söyleyen Şahin açıklamasında şunları kaydetti; “46 yıllık siyasi hayatımın hemen hemen 23 yılına yaklaşık Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu üyeliğim, 2007-2014 yılları arasında görev yapmış Adıyaman Eski Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan önderliğinde kardeşlik çalışmalarımız olarak dilekçe ve dosyalarla, yazılı beyanlarımla Adıyaman’ın ve Besni’mizin esksiklerini sunarak toplantılarda beyan ettim. Örnek vermek gerekirse bunlar sırasıyla, Hızlı Tren Projesi, Mimarlık Fakültesi, SSK ve Bağkur şubelerinin Besni’mize kazandırılması artı ek hastane binası, sonra daha büyük teşekküllü devlet hastanesi, sağlık ocağı, Adıyaman karayolu, Gaziantep gidiş ve gelişi, Gölbaşı ve Besni’mizin yolları. Şuanda hemen hemen talepte bulunduğum hızlı tren projesi hariç diğerlerinin hepsi aktif halde hizmet vermekte ve aynı zamanda Kozluca dere yatağı kısmen de olsa hayata geçmiştir. Ben bunların sadece ve sadece azmettiricisi olarak hareket ettim. Tasarımda ve projede emeği geçen başta o dönemin milletvekilimiz olan sayın Mehmet Erdoğan ve diğer milletvekillerimizin, işadamlarımızın özellikle her konuda maddi ve manevi desteğini ve tüm imkanlarını seferber eden değerli işadamımız, Besni’mizin solmaz gülü sayın Ali Erdemoğlu ve tüm aile birliğine tüm Besnili hemşerilerimiz adına saygılarımı ve şükranlarımı sunarım.

Önümüzdeki yerel seçimler dolayısıyla Adalet ve Kalkınma Partisinden Adıyaman İl Genel Meclis üyeliğine başvurmuş bulunmaktayım. Ailemden ve temiz üst siyasetçilerimizden, değerli büyüklerimizin desteğiyle, hizmet aşkı ve Çanakkale ruhuyla bu yola çıktım. Yaşımın 64 olması sebebiyle beş yıl sonra yetmişe merdiven dayayacağım siyasi yaşantımın son dayanağı olan bu beş yılımızı hizmet noktasında yaşam koşullarının daha şeffaf üst düzeylerde kırsal alanlara çekip daha aktif yaşanabilir duruma getirmek olacaktır. Partimizin kurmayları olan sayın ilçe başkanımız Murat Bey, il başkanımız Emrah Erkan Bulucu ve Besni’mizin değerli şahsiyetlerinden olan Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özhan ve diğer milletvekillerimizin takdirleriyle bu yola çıkmış bulunmaktayım. Takdir yüce milletimize aittir” 


Anahtar Kelimeler: meclis aday seçim

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor