Mereto eteklerindeki İstiklal Ortaokulu dijital platformda şampiyon oldu

.

BÖLGE HABERLERİ 12.11.2023 12:17:00 0
Mereto eteklerindeki İstiklal Ortaokulu dijital platformda şampiyon oldu

Mereto Dağının eteklerinde, zorlu coğrafi şartlarda eğitim veren Batman’ın Sason ilçesindeki İstiklal Ortaokulu, Derslig dijital eğitim platformunda yüzlerce okul arasında en çok puan toplayan okul olarak, şampiyonluk kupasının sahibi olmayı başardı. 

Binlerce öğrenciyi sanal ortamda buluşturan dijital platform, öğrenciler arasındaki rekabeti öğrenme hırsına çevirmek için başarılı okulları derecelendirip kupa ve madalyalar gönderiyor. Yüzlerce okul arasında yapılan puanlamada tüm okulları geride bırakarak birinci olmayı başaran Sason İstiklal Ortaokuluna birincilik kupası ve dereceye giren öğrencilere birer madalya gönderdi. 

Okulda düzenlenen törende öğrencilere madalya ve kuplarını takdim eden okulun matematik öğretmeni Onur Kaya, “Platform, öğrencilere eğlenceli bir şekilde matematik, fen bilimleri, Türkçe, sosyal bilgiler, İngilizce ile din kültürü ve ahlak bilgisi derslerini sunuyor. Öğrenciler, platformda animasyonlu konu anlatımlarını izleyip, testleri çözerek platform içerisinde puan kazanıyor ve lig sistemi sayesinde hem okul olarak hem de bireysel bir şekilde birbirleri ile tatlı bir rekabet içerisinde bulunabiliyorlar. Ayrıca, ülkenin her yerinden bir araya gelen öğrenciler, platformda birbirlerine ve öğretmenlerine soru sora biliyorlar. Platform, öğrencilerin motivasyonunu, öz güvenini ve başarısını artırarak öğrencilere sadece akademik değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal beceriler de kazandırmaktadır. Başarı gösteren okulumuzun öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor