MERİÇ, 75 GÜNLÜK ÇALIŞMASINI ANLATTI

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, 75 günlük milletvekilliği dönemini değerlendirerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Meriç, kentin ve ülkenin sorunlarını çözmek için büyük bir çaba sarf ettiğini söyledi.

SİYASET 18.08.2023 09:35:00 0
MERİÇ, 75 GÜNLÜK ÇALIŞMASINI ANLATTI

Seçildiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Meriç, CHP Gaziantep İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Meriç, göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmaları ve faaliyetleri anlattı.

Milletvekili Meriç açıklamasında; “2023 yılında hep birlikte çıktığımız bu yolda ilerlerken siz değerli hemşerilerimizden güç almaya devam ediyoruz. Bu güç, her zaman bizlere çalışma arzusu kazandırıyor. Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve ilimize yeni bir çehre kazandırmaya devam ediyoruz. En büyük destekçimiz olan siz hemşerilerimizden aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. 2023 yılı içerisinde pek çok sorunun çözüldüğü ve ilimizin hak hukuk adalet çerçevesinde daha yaşanabilir bir yer olabilmesi için halkımızla birlikte sahada mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.

Hemşerilerimizin daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya ve göreve geldiğimiz günden bugüne şehrimiz için yaptıklarımız ve yapacaklarımız hususunda sizleri bilgilendirmek adına buradayım. Vatandaşlarımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı gerek TBMM’de gerek vatandaşlarımızla yan yana  sürdürüyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: MERİÇ GÜNLÜK ÇALIŞMASINI ANLATTI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor