Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Başarıyı Ödüllendirme Töreni yapıldı

Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Başarıyı Ödüllendirme Töreni yapıldı

EĞİTİM 22.12.2023 13:01:00 0
Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Başarıyı Ödüllendirme Töreni yapıldı

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası(MESS) Eğitim Vakfı tarafından depremden etkilenen 11 ildeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Plastik Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanlarında öğrenim gören ve 2022-2023 eğitim öğretim döneminde bölüm birincisi olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Başarıyı Ödüllendirme programında bölüm birincisi olan 18 öğrencimize ödüllerini Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfı Genel Müdürü Birol Korkmaz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun takdim etti.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfı Genel Müdürü Birol Korkmaz, "Daha güzel günlere ulaşabilmek için siz gençlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Eğitimlerinizi başarıyla tamamladığınızda her biriniz sahip olacağınız değerli mesleklerle kolunuza birer altın bilezik takacaksınız." diyerek öğrencilerimizi tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun, katkılarından dolayı Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfına teşekkür ederek: "Mesleki eğitimin yaygınlaştırılması, cazip hale getirilmesi ve niteliğinin artırılması, Milli Eğitim olarak öncelik verdiğimiz konulardan biridir. Bu hedefe ulaşmak için özel sektörle güçlü bir iş birliği içerisindeyiz. Bugün burada siz değerli öğrencilerimizi ödüllendirmek, sadece başarılarınızı takdir etmekle kalmayıp, aynı zamanda mesleki eğitimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Unutmayalım ki, mesleki eğitim sadece bir alternatif değil, geleceğin teminatıdır. Bu hedefe ulaşmak için hep birlikte çalışarak, gençlerimizi sadece teorik bilgi ile değil, aynı zamanda iş dünyasının talep ettiği becerilerle donatmak için çaba harcamalıyız.

Bugün Bakanlığımız ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Eğitim Vakfı tarafından yapılan iş birliği neticesinde İlimiz genelinde 6 okulumuzdaki 6 alanda okullarının en başarılı 18 öğrencisini ödüllendiriyoruz. Bu başarınızdan ötürü siz değerli öğrencilerimizi ve eğitiminizdeki en önemli paydaş olan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, iş birlikleri için ve İlimiz mesleki eğitimine verdikleri destekten dolayı Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Eğitim Vakfı'na da teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.


Anahtar Kelimeler: meslek eğitim ödül

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor