Mevlüt Afşin: Vatandaş odaklı bir muhtarlık süreci geçireceğiz

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Pınarbaşı Mahallesi için aday olan Mevlüt Afşin gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulundu.

SİYASET 1.02.2024 15:01:00 0
Mevlüt Afşin: Vatandaş odaklı bir muhtarlık süreci geçireceğiz

Yaklaşan yerel seçimler öncesi mahallelerde muhtarlık düşünen isimler adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret ederek Pınarbaşı Mahallesi için aday olduğunu söyleyen Mevlüt Afşin görev süresi boyunca vatandaşla el ele hareket edeceğini dile getirdi.

1998-2003 yılları arasında belediye meclis üyeliği, 2003-2013 yılları arasında ise iki dönem muhtarlık yapan Afşin muhtarlık döneminde Besni Kaymakamlığı bünyesinde mütevelli komisyon başkanlığı görevlerinde de bulunmuştu. Geçmiş yıllardaki tecrübesiyle bir kez daha Pınarbaşı için aday olan Afşin ziyaretinde şunları kaydetti; “Öncelikle 6 Şubat günü yaşadığımız ve etkilerini hala derinden hissettiğimiz büyük deprem felaketinde hayatlarını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Malum olduğu üzere 31 Mart’ta bir seçim süreci yaşayacağız. Bu süreçte şuan ilçemizin çeşitli mahallelerinde muhtarlık düşünen arkadaşlarımız adaylıklarını açıklıyor. Bende geçmiş yıllardaki tecrübem ve mahallemizin sorunlarını yakından bilen birisi olarak bu seçimde yeniden Pınarbaşı Mahallesi için aday oldum. Hem mahallemizin hizmetleri daha etkin alabilmesi hem de vatandaşlarımızın beklentilerinin tam anlamıyla karşılanacağı bir muhtarlık hizmeti için yola çıktım. 

Vatandaşlarımızın teveccühü ile muhtarlığı kazanmamız halinde Pınarbaşı Mahallesi’nde atılım ve gelişim yıllarını hep birlikte yaşayacağız. Tabi bu süre zarfından vatandaşlarımızla hep beraber ele ele hareket ederek mahallemizin hak ettiği hizmetleri almasına öncülük edeceğiz” 
 


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: muhtar besni aday

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor