MHP Seçim Koordinasyon merkezini açtı

31 Mart seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Besni Seçim Koordinasyon merkezi düzenlenen törenle açıldı.

SİYASET 8.03.2024 19:37:00 0
MHP Seçim Koordinasyon merkezini açtı

Atatürk Caddesi üzerindeki açılışa MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, MHP İlçe Başkanı Hamdi Arslan Belde Belediye Başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclisi adayları ile partililer katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan tören MHP İlçe Başkanı Hamdi Arslan’ın konuşmasıyla devam etti. Arslan konuşmasında; “Yerel yönetim kadrosunun yenilenmesi, geçmiş dönemdeki hatalardan ve eksikliklerden ders alarak daha dinamik bir ekiple hizmete talip olmak için her beş yılda bir yaptığımız mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu hizmet yarışında milliyetçi hareket partisi olarak bizde belediye başkan adayımız, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adaylarımızı açıklayarak bu seçim maratonuna katıldık. Besni’miz için yeni, pırıl pırıl bir kadro ile milletimizin karşısına çıkmış bulunmaktayız çıkarmış olduğumuz belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımızın belediyenin görevlerini zamanında ve layıkıyla yapacağına inancımı tamdır. Besnili hemşerilerimin partimize, adayımıza ve ekibimize sahip çıkacağından asla şüphem yoktur” dedi.

Daha sonra konuşan İl Başkanı Ali Önat ise; “Milliyetçi Hareket Partisi 55 yıllık şanlı şerefli siyasi mazisinde hiçbir partinin sırtına binmemiştir. Hiçbir partiyi de sırtına bindirmeyecektir. Bizler Besni’de 3 Hilal’le Mustafa Altın’la yolumuza devam edeceğiz inşallah. Kıymetli dava arkadaşlarım kıymetli misafirler. Uhud savaşında da. Müşrikler, münafıklar Müslümanlardan çoktu. Sayının azlığı bizleri yanıltmasın. Biz çok çalışacağız, el ele vereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’ni en güzel şekilde temsil edip ülkücülerin Besni’deki gücünü Allah’ın izniyle dosta da düşmanı da göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Altın Türkiye’yi yaşadığı bunalımdan çıkarak tek siyasi güç ruhunun Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu dile getirerek şunları kaydetti; “Bu ruh ve benliğe sahip çelikten irade ve inançlı kadrolar bugün buradadır ve bu milli görev için ayağa kalkmıştır.

Artık ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz havasını soluduğumuz Besni’mize bu ruh ve benliği taşıyarak siyasi vizyonumuzu hep beraber ortaya koyacağız.

Bizler Besni’nin güler yüzlü öz evlatlarıyız. Bu şehrin dününde ayak izimiz, bu gününde alın terimiz, yarınlarında da mücadelemiz olacaktır.

6 Şubat 2023 tarihli depremlerde yara alan Besni’mizi içinde bulunduğu durumdan kurtaracağız. Memleketimizi hep beraber ayırmadan, ayrışmadan canla başla mücadele ederek yöneteceğiz. Belediyenin asli görevlerini yerine getireceğiz.

Belediyeye gelen para Besni halkına hizmet amacıyla gelen paradır. Beytül maldır. Bu paraya haksız elini uzatanın elini kıracağız. Alın teri dökmeyen hiç kimseye ödeme yapmayacağız. İşini layıkıyla yapan hiçbir belediye çalışanı işten çıkarılmayacaktır. Belediye’ye ve hazineye ait arsaları halkın faydasına yönelik kullanacağız. Bilindiği üzere Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve talimatları doğrultusunda Besni Belediye başkan adayı gösterilmiş bulunmaktayız. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığımız değerli kadınlarımızdan, özellikle ilk oyunu kullanacak gençlerimizden, memur, işçi, esnaf tüm Besnililerden seçimde şahsıma ve partimize destek bekliyorum.

Seçimin galibi olmamız durumunda, depremle zedelenmiş Besni’mizi en kısa sürede ayağa kaldıracak projelerimiz mevcuttur. Bunları hayata geçireceğiz projelerimizin bir kısmı şöyledir:

Deprem konutlarının ve yerinde dönüşüm yapılan binaların deprem mevzuatına uygun ve hızlıca çevre düzenlemesiyle birlikte yapılmasına öncülük edeceğiz.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi için her mahalleye etüt merkezi ve kütüphane kuracağız. İhtiyaç sahibi halkamızı sosyal yardımlar ile destekleyip, yetimlere öksüzlere, kimsesizlere, şehit ve gazi yakınlarına pozitif ayrımcılık yapacağız. Organize sanayi içerisinde bulunan fabrikaların istihdamının arttırılması ve yeni işyerlerinin açılması hususunda öncülük edip işsiz genç bırakmayacağız. Projesi ve ödenekleri hazır olan yarım kalmış kent meydanı, Besni'nin alt yapı kanalizasyon, su şebekesinin hızlıca yenileme işlemlerini bitirip çukuru ve tümseği olmayan sıfır asfaltlı modern yollar İnşa edeceğiz. Devlet Kurumları, okulları, yolları, kaldırımları, parkları ve mezarlığı tertemiz olan yaşanılabilir bir Besni'yi hızlıca yeniden inşa edeceğiz. Birçok yeri vadi olan Besni’mizi yeşil vadilere çevireceğiz ve mesire alanlarını düzenleyip Besnililerin hizmetine sunacağız. Çevre il ve ilçelerle olan yol sorunlarını çözüp köy yollarının düzenlenmesi için ilgili birimlerle temaslar kuracağız. Yolsuzluğun, rantsal dönüşümün olmadığı kentsel dönüşümün ve şeffaf yönetimin olduğu bir Besni hayalimiz var sizde bu hayalimizi gerçekleştirmek için o helal ellerinizle mührünüzü Üç Hilal’e vurun.”


Anahtar Kelimeler: mhp seçim koordinasyon merkezini açtı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor