MHP’DE HAMDİ ARSLAN GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisinin 14. Besni İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Hamdi Arslan yeniden parti başkanlığına seçildi.

SİYASET 19.09.2023 09:56:00 0
MHP’DE HAMDİ ARSLAN GÜVEN TAZELEDİ

Valentines Düğün Salonunda yapılan kongreye MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, Çakırhüyük  Belediye Başkanı Miktat Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer, Oda Başkanları ve partililer katıldı. 

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve divanın oluşturulmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığına Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Altın, katip üyeliklerine ise Çakırhüyük Belediye Başkanı Miktat Çetin ve Fevzi Öztürk getirildi.

Divanın oluşturulmasının ardından partinin faaliyet raporu okunarak ibrası yapıldı. Ardından kongrenin açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Hamdi Arslan; “Öncelikle Milliyetçi ülkücü hareketin kurucu liderı merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'i ve davamız için şehit olmuş ülkü devlerini rahmet ve minnetle anıyor aziz hatıralarını saygıyla selamlıyorum. bu kutlu görevi şahsıma ve yönetimime tekrar teslim eden liderimiz Doktor Devlet Bahçeli beyefendiye huzurlarınızda saygı ve şükranlarımı sunuyor cenabı Allah' tan sağlık sıhhat ve afiyet diliyorum kıymetli ülküdaşlarım göreve geldiğimiz günden beri önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben düsturuyla bizleri siyaset yapan liderimizin emrinde Türkıye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü, Türk Milleti’nin yüksek ülküsüne ulaşması için çalışıyoruz MHP ilçe teşkilatı olarak ilçe merkezi ve köylerimizde bütün seçim süreçlerinde başarıya ulaşmak için gece gündüz demeden elimizden gelen gayreti gösterdik, mevcut oyumuzun altına hiçbir zaman düşmedik büyük başarılar imza atmak için önümüzdeki 31 mart 2024 yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Burada benim ve ekibimle birlikte partimizin her üyesine büyük görevler düşmektedir. Senlik benlik hesabını bırakarak omuz omuza partimizi bulunduğumuz bölgede en iyi seviyeye getirmek hepimizin boynuna borçtur. Bu duygularla sözlerimi bitirirken halı hazırda taşımakta olduğum bu bayrağı yönetimimle birlikte ileriye götüreceğime söz veriyor kongremizin ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum hepinizi Allaha emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat ise; “Üzerimizde bir selam var. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı liderimiz Sayın Doktor Devlet Bahçeli Beyefendi'nin hepinize selamlarını, muhabbetlerini getirdik. Sizlere çok selamları var Kıymetli misafirler değerli dava arkadaşlarım hareketimizin bugünlere gelmesini gelmesinin bedelini kanlarıyla, canlarıyla ödeyen Ülkücü şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyoruz. Merhum Besni Ocak Başkanımız Hasan Gürbüz Beyefendi'ye partimizin yönetiminde geçmiş dönemlerde görev alan ülküdaşlarımıza rahmetle, yad ediyorum. Sevgili misafirler, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kongreleri düğündür, toydur, bayramdır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin kongrelerinde kaybeden yoktur, kazanan ülkücü hareket, milliyetçi harekettir” dedi.

Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okunmasının ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Hamdi Arslan yeniden başkanlığa seçildi.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: HAMDİ ARSLAN GÜVEN TAZELEDİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor