Milletvekili Kurt'tan Depremzedelere sigorta tazminatı uyarısı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen trajik deprem felaketi sonucunda yaşamını yitiren vatandaşların mirasçıları için önemli bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 14.01.2024 18:06:00 0
Milletvekili Kurt

Ak Parti Adıyaman Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Doç.Dr. Resul Kurt 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketi sonucunda yaşamını yitiren vatandaşların mirasçıları için önemli bir açıklama yaptı. 
Türkiye Sigorta Birliği (TSB)nin konuyla ilgili gelişmeleri duyurduğunu hatırlatan Milletvekili Kurt; "6 Şubat Asrın Felaketinden en fazla etkilenen illerden birisi olan Adıyaman’ımızda hemşerilerimizin hak kaybı olmaması için mutlaka durumlarını araştırmaları gerekiyor. e-Devlet Üzerinden: “Hayat Sigortası Poliçe ve Tazminat Bilgileri Sorgulama” veya “Ferdi Kaza Poliçe Sorgulama” bölümüne girerek, mirasçısı olduğunuz kişinin T.C. kimlik numarası ve mirasçılık belgesinin alındığı kurum bilgisi ile sorgulama yapabilirsiniz.

e-Devlet Hayat Sigortası Poliçe ve Tazminat Bilgileri Sorgulama (https://lnkd.in/dubSMQkX)

e-Devlet Ferdi Kaza Poliçe Sorgulama (https://lnkd.in/d6_ZgAgZ)

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) Web Sitesi Üzerinden: “Meblağ Sigortalarında Hak Sahipliği Sorgulama (Vefat Eden Sorgu)” bölümünden kendi e-Devlet bilgilerinizle doğrulama yaparak, vefat eden kişinin T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi bilgilerini girerek bilgi alabilirsiniz.

SBM Meblağ Sigortalarında Hak Sahipliği Sorgulama (Vefat Eden Sorgu) – https://lnkd.in/dYdRqRGW

Vefat eden kişiye ait Hayat ve Ferdi Kaza Sigortası poliçelerine yukarıdaki adımları takip ederek ulaşabilir, hak sahibi olduğunuz tazminatı ilgili sigorta şirketine başvurarak talep edebilirsiniz."dedi


Anahtar Kelimeler: depremzede tazminat

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor