Milletvekili Özhan’dan AGC'ye ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan beraberinde merkez ilçe başkanı Ziya Başaran Gençlik Kolları İl Başkanı Mevlüt Kuştepe ve yönetim kurulu üyeleriyle Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

GÜNDEM 23.09.2023 12:39:00 0
Milletvekili Özhan’dan AGC

Ziyarette deprem sonrası ve kentte devam eden çalışmalar hakkında istişarede bulunulurken Milletvekili Özhan sorunları basından dinlemenin önemli olduğunu vurguladı.

Özhan ziyarette; “Bu gün Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret etmeye geldik. Ziyaret esnasında ilin yapılanları, sorunları, beklentileri nelerdir bunları basının ağzından duymak dinlemek çözüm için çok çok önemlidir. Olmazsa olmamız şudur bir vatandaşın bir kurumda yapılacak herhangi bir işlemi hakkı olduğu halde yapılmıyorsa o vatandaşta bize geliyorsa o müdürü o makamda tutmak mümkün olmaz bunu açık net söylüyorum. Zaman vatandaşa sorun çıkarma zamanı değil zaman kimin hakkı neyse hakkını verme zamanıdır” dedi.

AGC Başkanı Dişkaya ise Ali hocamdan emanet kalan kendisine güvendiğimiz ve inandığımız Hüseyin Özhan beye ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Rahmetlik Ali hocama da Allah'tan rahmet diliyorum. Adıyaman’ın en zor zamanında vekil seçildi, iz işiniz zor yükünüz ağır, rabbim Birlik ve beraberlik versin sizlere de kolaylık ve başarı versin” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: Milletvekili Özhan’ ' ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor