Milli Eğitim AR-GE Birimi projelerini tanıttı

Adıyaman Merkez Okul ve Kurum Müdürlerine yönelik AR-GE, Stratejik Planlama ve Proje Uygulama toplantısı, Perre Uygulama Oteli Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

EĞİTİM 27.03.2024 00:13:00 0
Milli Eğitim AR-GE Birimi projelerini tanıttı

Toplantı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cihat Cem Akıncı'nın açılış konuşmasıyla başladı ve İl DYS yöneticisi tarafından DYS istatistik verilerinin paylaşımı ve bilgilendirmeleriyle devam etti.

AR-GE ekip üyeleri tarafından yapılan projelerin sunumları, Erasmus+ Akreditasyon Programı, Stratejik Planlama ve DYK verilerine ilişkin bilgilendirmeler, "KALEM Projesi" kapsamında gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavları ve İlimiz EBA istatistikleri ile ilgili veri paylaşımı, EBA'nın kullanımı ve yerel ile ulusal projeler hakkındaki bilgilendirmelerin ardından, AR-GE bünyesinde hazırlanan yazılımların tanıtımı ve kullanımına ilişkin uygulamalı anlatımlarla sona erdi.

Gerçekleştirilen bu bilgilendirme toplantısı ile birlikte hazırlıkları tamamlanan Okul Gelişim Modeli resmen hayata geçirildi. Her okulun kendi okul türüne göre; ulusal ve uluslararası projelere katılımları, yerel projeler ve faaliyetler, sıfır atık çalışmaları, patent başvuruları, EBA kullanımı, okul bünyesinde yapılan tasarruf tedbirleri ve okulun akademik durumu gibi kategorilerin ve alt maddelerin yer aldığı bu model ile okullar kendi kurumsal hafızalarını oluşturma imkanına sahip olacak.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor