Minikler, Kış Şenliği’nin tadını çıkarttı

Minikler, Kış Şenliği’nin tadını çıkarttı

BÖLGE HABERLERİ 26.12.2023 12:52:00 0
Minikler, Kış Şenliği’nin tadını çıkarttı

Şehitkamil Belediyesi, Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunları Akademisi eğitim programı kapsamında düzenlediği ‘Kış Şenliği’ ile geleceğin şampiyonlarını renkli bir etkinlikte buluşturdu. Organizasyon, tematik odaklı eğitim modeliyle sporu eğlenceyle birleştirirken, takım çalışmasına sporcu anneleri de ortak oldu. 

Şehitkamil Belediyesi, Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunları Akademisi ile her dönem 4-10 yaş aralığında yüzlerce çocuğu erken yaşlarda sporla buluşturuyor. İbrahimli Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen Kış Şenliği ile minik sporculara, branşlarına özgü antrenmanlarının ardından kış mevsimine özel özellikleri tanıma fırsatı sundu. Sporla eğlenceyi bir araya getiren etkinlik, aynı zamanda sporcu annelerinin katılımıyla takım ruhunu da güçlendirdi. 

Tematik eğitimlerde şarkı, oyun ve canlandırmalarla bol bol hareket eden ve eğlenen minikler, kendi elleriyle hazırladıkları meyve sularıyla bol bol C vitamini alarak, hastalıklara karşı önlem aldılar.  

Spor akademilerinde yürütülen çalışmaları yakından takip eden ve sıklıkla antrenörlerden bilgi alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Çocuklarımızın sporla buluştuğu, aynı zamanda gönüllerince eğlendiği kış şenliklerinde, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Sporu sevgiyle birleştiren bu etkinlik, geleceğin şampiyonlarına birçok konuda ilham veriyor. Toplumun her kesimine yönelik etkili ve keyifli etkinliklerle yaşam boyu spor faaliyetlerinin önemine dikkat çekmeye devam ediyoruz. Bu noktada başta ebeveynlerimiz olmak üzere etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: kış şenlik

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor