Müdür Tosun’dan ilk ara tatil mesajı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk ara tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.

EĞİTİM 10.11.2023 10:18:00 0
Müdür Tosun’dan ilk ara tatil mesajı

Öğrencilere ilk ara tatilde bol bol kitap okumalarını isteyen Müdür Ali Tosun, “Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenler ve saygıdeğer velilerimiz, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatiline ulaşmış bulunuyoruz. 

13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu yılki eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatiline bugün itibariyle girmiş bulunuyorsunuz. Tatilinizi dinlenerek, ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırarak, birlikte vakit geçirmenin mutluluğuyla çok kitap okuyarak, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak, geçirmenizi arzu ediyorum. 

Eğitimin en önemli ögelerinden biri olarak bizlere verdiğiniz destek ile sizlerin de en az çocuklarımız kadar yorulduğunuzu biliyoruz. Bizler bu süreçte, mesleki eğitim çalışmaları çerçevesinde öğretmenlerimizle birlikte ara tatil sonrası için hazırlıklarımızı yapıyor olacağız. Geleceğimizin mimarı evlatlarımızla önümüzdeki bir hafta verimli ve keyifli vakit geçirmenizi diliyorum. 

Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın donanımlı bireyler olarak yetişmesini sağlayan toplumun cefakar yapı taşlarısınız. Göz nuru çocuklarımızın yetişmesinde, ulaştıkları bütün başarılarda, iyiliklerde, güzelliklerde en büyük pay ve başarı size aittir. Verdiğiniz emek ve gayretlerinizi takdir ediyor, üstün gayretleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi bir tatil diliyor, ara tatilin ardından tekrar okullarımızda birlikte olmayı temenni ediyorum. Bir hafta sonra, kaldığımız yerden devam etmek üzere, hoşça kalın” ifadelerini kullandı. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Müdür Tosun’ tatil mesajı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor