Muhtar adayı Yücel iddialı projelerle geliyor

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ali Erdemoğlu Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıklayan Mustafa Yücel, mahalle için iddialı projeleri olduğunu söyledi.

SİYASET 28.12.2023 12:26:00 0
Muhtar adayı Yücel  iddialı projelerle geliyor

Gazetemizi ziyaret ederek adaylığı ve projeleri hakkında konuşan Yücel; “Öncelikle 31 Mart günü yaşayacağımız seçimlerin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben Ali Erdemoğlu Mahallesinde ikamet eden bir vatandaş olarak mahallemin sorunlarını ve çözüm önerilerini yakından biliyorum. Bu sorunların çözümü ve mahallemize kazandırılması gereken hizmetlerin projelerini hazırladım. 

Projelerimizden bahsetmek gerekirse, öncelikle mahallemizin bir taziye evine ihtiyacı var seçildiğimiz takdirde bu projenin mahalleye kazandırılmasına öncülük edeceğim. Yine mahallemizin güvenliği açısından her sokağa güvenlik kameraları yerleştirilecek. Mahallemizin gençleri için halı saha yaptıracağız. Bizim kültürümüzde annelerimiz bir araya gelerek ekmek pişirirler onlar için de ekmek pişirme alanları yapacağız. 

Muhtarlığımız sürecinde mahallemize gelen yardımları vatandaşlarımızın kapısına kadar götürerek teslim edeceğiz. Yine her binanın yanına oturma alanları yapacağız. Mahallemizde bulunan seyir tepesinin bir bölümünü kapalı çay bahçesine çevireceğiz. Her bayramda yetim çocuklarımıza kıyafet yardımında bulunacağız. Yardım desteği almayan vatandaşlarımıza destekte bulunacağız. Bunlar belli başlı projelerimiz ancak bunların devamı da gelecek. Mahallemizin sorunlarının çözümü ve hak ettiği hizmetlere kavuşması adına bu seçimde ben ve ekibim elimizi taşın altına koyarak mahallemizde değişimi başlatacağız” diye konuştu.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: muhtar adayı proje

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor