MUZAFFER ERTÜRK SEÇİM STARTINI BABAOCAĞI BESNİ’DEN VERDİ

MUZAFFER ERTÜRK SEÇİM STARTINI BABAOCAĞI BESNİ’DEN VERDİ

SİYASET 10.02.2024 13:35:00 0
MUZAFFER ERTÜRK SEÇİM STARTINI  BABAOCAĞI BESNİ’DEN VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı hemşerimiz Dr. Muzaffer Ertürk, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim startını baba ocağı Besni’den verdi. Gazetemizi ziyaret ederek yaklaşan seçimler hakkında açıklamada bulunan Ertürk; “Türkiye’nin 6. Büyük kentinde aday gösterilmek bana onur vermiştir” dedi.

GAZİ MUSTAFA KEMAL’İN PARTİSİNDEN ADAY GÖSTERİLMEK ONUR VERMİŞTİR

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisinden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen hemşerimiz Dr. Muzaffer Ertürk’ün adaylığı kamuoyunda geniş yankı buldu. 31 Mart’taki yerel seçimde AK Parti ile kafa kafaya gideceği konuşulan Ertürk seçim startını ise baba ocağı olan Besni’de ziyaretler gerçekleştirerek verdi.

Bu kapsamda CHP İlçe Başkanı Asım Öcal ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Ertürk; “Öncelikle cumhuriyetimizin kurucusu, partimizin kurucu genel başkanı, Gazi Mustafa Kemal'in partisi Cumhuriyet Halk partisinde, Türkiye'nin 6. Büyük kentinde aday gösterilmek bana onur vermiştir. Cumhuriyet Halk partisinde adaylığımın açıklandığı ilk gününden sonra, CHP genel başkanım sayın Özgür Özel, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz ve CHP il başkanım ile birlikte 6 Şubat depreminde çok büyük yıkıntı ve can kaybına uğrayan İslahiye ve Nurdağı’nda deprem bölgelerini gezerek, hayatını kaybeden deprem şehitlerimizi mezarlıklarda ziyaret edip, yakınlarıyla birlikte dua ederek, vatandaşlarımızla birlikte olduk” dedi.

“GAZİANTEP’TEKİ BESNİLİLERDEN AÇIK DESTEK İSTİYORUM”

Dr. Muzaffer Ertürk sözlerine şöyle devam etti " CHP genel başkanım Özgür Özel’den müsaade isteyerek, beraberimizdeki ekiple birlikte ilk ziyaretimi Besni'mize yaptım. Yani seçim startını Besni’de vermiş oldum. Yanımda Besni CHP ilçe Başkanım Asım Öcal ile birlikte Gazetemiz Besni Ekspres Gazetesine geldik. Besni ilçemizde ve bölge de etkin bir yayıncılık yapan ve her zaman yanımızda olan Besni Ekspres Gazetesi'ni ziyaret ettik. Bundan sonraki çalışmalarımızda da Besni Ekspres Gazetesi ile gönül bağımız devam edecektir. Buradan sizlerin aracılığıyla söylemek istiyorum ki bu çıktığımız yolda, Gaziantep'te yaşayan tüm Besnili hemşerilerimde açık destek istiyorum. Geçmiş dönemlerde uzun süre Gaziantep büyükşehir belediye başkanı olarak görev yapan, Celal Doğan abim gibi Besni'mizin gönül ve hizmet elçisi olacağım.

Hedefimiz çok çalışarak, halkımızın da desteğiyle Gaziantep'te partimizi birinci sıraya çıkarmaktır. Evet şuanda anketler de arkadan geliyoruz, ama ileri ki günlerde yapacağımız bire bir saha çalışmalarıyla bu açığı kapatarak öne geçeceğiz.” 


Anahtar Kelimeler: chp seçim besni

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor