Narkotikten torbacı operasyonu: 3 gözaltı

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Müdadele Şube Müdürlüğü tarafından torbacı operasyonu gerçekleştirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

BÖLGE HABERLERİ 19.01.2024 18:03:00 0
Narkotikten torbacı operasyonu: 3 gözaltı

Şanlıurfa’da sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken gözaltına alınan 3 zanlıdan 2’sinin çeşitli suçlardan aranması olduğu belirlendi. 
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı olarak da adlandırılan sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Eyyübiye ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda A.H., U.E. ve M.H. gözaltına alındı. Şahısların ev ve üst aramalarında 652 adet uyuşturucu özelliği olan hap, bir miktar bonzai ve metamfetamin maddesi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin TL ele geçirildi. 
Emniyete götürülen zanlılardan A.H.’nin Uyuşturucu veya Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan 9 yıl 2 ay hapis cezası nedeniyle aranmasının, U.E.’nin ise Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi suçundan aranması olduğu tespit edildi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor