Nemrut Dağının zirvesinde engelliler için konser

.

GÜNDEM 23.08.2023 11:25:00 0
Nemrut Dağının zirvesinde engelliler için konser

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün olarak geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 23.’sünü gerçekleştireceği Engelliler Zirvede Projesi yaşadığımız büyük deprem felaketinin ardından bu yıl "Adıyaman İçin Elele Engelliler Zirvede" sloganıyla 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Bu proje kapsamında 23  Eylül’de Nemrut dağının zirvesinde saat 13:00’da “Venera Ensemble” adlı grup bir konser verecek.
Depremden sonra Adıyaman’da hayatın normale dönmesi ve yaraların sarılması için büyük bir gayret içerisinde çalıştıklarını belirten Nemrut Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mehtap Binzet, proje hakkında şu bilgileri verdi; "Yaklaşık 2206 metre yükseklikte ki Nemrut Dağı zirvesi bu yıl depremden sonra ilk kez gerçekleştirilecek bir konsere ev sahipliği yapacak. Nemrut Rotary Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 23.sü gerçekleştirilecek olan “Rotary Engellilerle Zirvede - Nemrut'a Tırmanıyoruz” etkinliği kapsamında farklı illerden gelen yüzlerce engelli ve Rotaryen’ii bir araya getirecek olan proje kapsamında Venera Ensemble adlı grup bir konser verecek. Mezzo Soprano Gülçin Gültekin’in seslendireceği birbirinden güzel eserlerin yer aldığı konsere Arp’da Senem Çine, Viyolonsel’de V. Yeliz Efe eşlik edecek.  

Depremin ardından büyük acılar ve kayıplar yaşadık. İlk günden buyana hiç durmadan memleketimize ve halkımıza yardımlar ulaştırmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa birçok farklı projeler ile il merkezinde ve ilçelerimizde depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. İnşallah her geçen gün biraz daha güçlenerek eski günlerimize kavuşup hep birlikte toparlanmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda depremde sayıları da artan engelli kardeşlerimiz için her yıl düzenlediğimiz “Engelliler Zirvede Nemrut’a Tırmanıyoruz” projemizi bu yıl “Adıyaman İçin Elele” diyerek yine gerçekleştireceğiz. Amacımız depremden sonra yaşadığımız acılara, memleketimizin sorunlarına ve engelli kardeşlerimizin sorunlarına dikkat çekerek onların yanında olmak.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor