ÖCAL: BESNİ’DEN KÖTÜ KOKULAR GELİYOR..!

Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Asım Öcal, gazetemizi ziyaret ederek 25. Besni Eğitim Bayramı hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 4.10.2023 13:04:00 0
ÖCAL: BESNİ’DEN KÖTÜ KOKULAR GELİYOR..!

6-8 Ekim tarihleri arasında kutlanacak 25. Besni Eğitim Bayramı için geri sayım başladı. Bayram için hazırlıklar sürerken CHP İlçe Başkanı Asım Öcal gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyetin 100. Besni Eğitim Bayramının ise 25. Yıldönümü olması nedeniyle ayrı bir anlam taşıdığını dile getiren Başkan Öcal; “Her yıl kıvançla kutladığımız Besni Eğitim Bayramının arifesindeyiz. Malum olduğu üzere bu yıl cumhuriyetimizin 100. Yılı. Gururla kutladığımız eğitim bayramımız ise çeyrek asır yaşında. O yüzden bu yıl bayram ayrı bir anlam taşıyor. Düzenleme komitesine bu yıl hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Ailesi de dahil oldu. Onların da dahil olması bayrama güç katıyor. Bayram süresi boyunca değerli konuklarla çok verimli etkinlikler düzenlenecek” dedi.

Bayram öncesi acil çözüm gerektiren kötü koku sorununa değinen Öcal şöyle devam etti; “Ancak bayram arifesinde bir sorunu dile getirmek istiyorum. Bayram için dışarıdan yerli ve yabancı misafirlerimiz geliyor. İlçemiz tanıtımına katkısı olan bu etkinliğimizde misafirlerimize güzel görünme zorunluluğumuz var. Ancak Besni’yi gezerken kokudan geçilmiyor. Özellikle yıkılan adliye binasının yeri başta olmak üzere belli bölgeler rahatsız edici bir kokuya sahip. Bir an önce bu bölgelerin temizlenmesi ve bu ağır kokudan kurtulmamız gerekiyor. Yetkililere buradan çağrı yapıyorum, bu soruna acil bir çözüm bulmaları gerekiyor. Bayramı daha güzel geçirmemiz adına bu sorunun çözümü elzemdir. 

İlçemizin dünyaya mal olmuş eğitim bayramının 25.’sini kutlu olmasını temenni ederken bu yıl hep birlikte dolu dolu kutlamak adına tüm hemşerilerimizi etkinliklere bekliyoruz” 


Anahtar Kelimeler: : BESNİ’ KOKULAR GELİYOR..!

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor