ÖCAL: ÇATIŞMAYA DEĞİL ÇALIŞMAYA TALİBİM

.

SİYASET 3.08.2023 16:07:00 0
ÖCAL: ÇATIŞMAYA DEĞİL ÇALIŞMAYA TALİBİM

19 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Kongresi öncesi Besnililerin yakından tanıdığı Asım Öcal ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Adaylığı ile ilgili konuşan Öcal; “Amacım partideki küskünleri, kırgınları bir araya getirerek seçime güçlü bir şekilde hazırlanmak” dedi.

PARTİ İÇERİSİNDE YOĞUN İSTEK OLDU

CHP Besni İlçe Kongresi için sayılı günler kala parti binasına gelerek adaylığını açıklayan Asım Öcal, adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Genel seçimlerin parti açısından buruk geçtiğini ifade eden Öcal, önümüzdeki yerel seçim için çalışmalara hız vereceklerini dile getirdi. Öcal açıklamasında; “Cumhuriyetimiz için önemli olan son seçimi buruk bir şekilde geride bıraktık. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimi mutlaka almak zorunluluğumuz var diye düşünüyorum.

Partimiz şu an kurultay sürecine girmiş bulunuyor. Bu süreçte ben de sorumluluk alma gereği duyduğumdan partili arkadaşlarımın da yoğun isteği karşısında ilçe başkanlığına aday olduğumu bildirmek için sizlerle burada, evimizde buluştuk. Mevcut başkanımız Vakkas Acar beyin yeniden aday olmaması nedeniyle partide bir arayışın olduğunu gözlemledim. Çatışmaya değil çalışmaya talibim sloganıyla karşınızda bulunuyorum” diye konuştu.

“GÜÇ GÖSTERİSİNİ SEÇİMDE HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Asım Öcal şöyle devam etti; “Amacım partideki küskünleri, kırgınları bir araya getirerek seçime güçlü bir şekilde hazırlanmak. Bunun için sizlerin desteğini istiyorum. Büyük ailem CHP nin yani sizlerin desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum. CHP büyük bir ailedir. Tabi ki partimizin her Üyesi bu göreve layıktır. Elbette benden başka aday ya da adaylar olabilir. Büyük bir olgunlukla bu süreci atlatabilmemiz için adayların sorumluluğu, sizlerin tutumu çok önemlidir. Bazı arkadaşlarım kalabalık bir şekilde partiye gidelim diye öneride bulundu ama ben sadeliği seçtim. Olayın bir gövde gösterisine dönmesini istemedim. Zira aile içinde birbirimize güç gösterisine gerek olmadığına inanıyorum. Güç gösterisini seçimlerde diğer partilere karşı hep birlikte yapacağız. Kongremizin partimize hayırlı olmasını diliyor hepinizin desteğini bekliyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor