ÖCAL: DEVRALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA İLERİYE GÖTÜRMENİN SÖZÜNÜ VERİYORUZ

Geçtiğimiz Cumartesi günü 38. Olağan Kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisinde Besni İlçe Başkanlığına seçilen Asım Öcal, parti binasında düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

SİYASET 23.08.2023 16:17:00 0
ÖCAL: DEVRALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA  İLERİYE GÖTÜRMENİN SÖZÜNÜ VERİYORUZ

Parti binasındaki törende konuşan önceki dönem İlçe Başkanı Vakkas Acar; “Malum bu görev bu ülkenin kurucu lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinde hizmet etmenin ne kadar onurlu ve şerefli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu şeref yaklaşık 4 yıl bize de nasip oldu. Bizde yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret ettik. Partimize yakışır bir şekilde her yerde partimizin politikalarını, vatandaşa verebileceği hizmetleri anlatarak, o insanları ziyaret ederek köy, şehir, belde, mezra demeden en ücra köşelere arkadaşlarımızla birlikte ulaşmaya çalıştık ve partimizi en iyi şekilde temsil ettik.  

Bizden önce de böyleydi, bizim dönemimizde de böyle oldu, bundan sonrada inşallah yeni seçilen arkadaşlarımız bu görevi yine parti onuruna, parti disiplinine yakışır bir şekilde bizden daha iyi yapabileceklerine inancımız sonsuzdur. 

38. olağan kongrede iki arkadaşımız yarıştılar bu da partiye ve partililerimize ayrı bir renk kattı. Kazananı olmayan bir yarıştı. Her ikisi de Cumhuriyet Halk Partisine hizmet etmek için bir yarış sürdürdüler. Delegelerimizin çoğunluğunun teveccühünü Asım Öcal ve yönetim kurulu üyeleri alarak bu göreve getirildiler. Bizde bugün burada yaklaşık 4 yıl boyunca yapmış olduğumuz bu görevi Asım Öcal ve arkadaşlarına devretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler bu 4 yıl boyunca olduğu gibi bundan sonra da bu partinin en çalışkan neferleri olma yolunda gayretimizi ve mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Partimizin her zaman için emrinde olacağız ve partimizin her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

Daha sonra konuşan CHP İlçe Başkanı Asım Öcal ise; “Öncelikle bizden önce görev yapan tüm başkan ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Onlardan devralacağımız bayrağı daha ileriye götürmenin sözünü burada veriyoruz. 

Bu yola çıkarken çatışmaya değil çalışmaya geldim şiarıyla yola çıkmıştım. Aynı şekilde devam edeceğim bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eğer başarılı olabilmek istiyorsak kavgalarla, birbirimize sataşmalarla bir yere varamayız. Kendi içimizde öncelikle barışı sağlamalıyız ki topluma da güven aşılayabilelim. O yüzden bunun mücadelesini vereceğiz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Cumartesi günü yapılan kongremizde bize bu görevi layık gören delege ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte yöneteceğiz. Bir eksiğimiz, yanlışımız veya unuttuğumuz olursa lütfen bizi uyarın. Sizlerin görevi de budur” dedi. 

Konuşmaların ardından önceki dönem İlçe Başkanı Vakkas Acar tarafından Asım Öcal’a mazbatası teslim edildi. Tören partililerle karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor