Öğretmen ve öğrenciyi sinemada buluşturacak protokol imzalandı

.

BÖLGE HABERLERİ 8.11.2023 12:39:00 0
Öğretmen ve öğrenciyi sinemada buluşturacak protokol imzalandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, idareci, öğretmen ve öğrenciyi, “Öğretmen” isimli sinema filminde buluşturacak protokolü imzaladı. 

Eğitime sağladığı akademik desteklerin yanı sıra sosyal desteklerle de yıl boyunca faaliyetlerini devam ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi önemli bir protokole imza attı. 

Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) düzenlenen protokol imza programına Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı katılım sağladı. Protokol çerçevesinde Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek idareci, öğretmen ve öğrenciler, 20 Ekim 2023 tarihinde vizyona girecek “Öğretmen” adlı sinema filmini Şehitkamil Belediyesi sponsorluğunda izleyecek. 

Öğrencilerin, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılım oranını artırmak, milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren genç nesillerin yetiştirilmesini sağlamak, öğretmenlik mesleğinin önemini öğrencilere anlatabilme amacını taşıyan protokol Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı tarafından imza altına alındı. 

“Eğitimin her noktasında destek olmaya devam edeceğiz” 

İmza öncesi açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “İmzalayacağımız protokol, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne yönelik olarak yapılan bir etkinliği kapsıyor. Özellikle eğitim gören yavrularımızın yeni vizyona giren ‘Öğretmen’ filminin yerinde izlemesine yönelik hem özellikle dezavantajlı bölgedeki çocuklarımızın sinema etkinliklerine katılmasını sağlamak, aynı zamanda da Öğretmenler Günü münasebetiyle ‘Öğretmen’ filminin yerinde izlenmesini sağlamak istedik. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğümüzün vermiş olduğu desteğe yürekten teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, belirli bir program dahilinde sinemada buluşturulacak. Bu konuda tüm ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah, eğitimin her noktasında destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor