Öğretmenler, öğrencileriyle birlikte “Öğretmen” filmini izledi

.

BÖLGE HABERLERİ 23.11.2023 14:12:00 0
Öğretmenler, öğrencileriyle birlikte “Öğretmen” filmini izledi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun geçtiğimiz günlerde imzaladığı protokol kapsamında idareciler, öğretmenler ve öğrenciler, “Öğretmen” isimli sinema filminde buluştu. 

Eğitime sağladığı akademik desteklerin yanı sıra sosyal desteklerle de yıl boyunca faaliyetlerini devam ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi önemli bir protokole imza atmıştı. Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı tarafından imzalanan protokol kapsamında; Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen idareci, öğretmen ve öğrenciler, vizyona giren “Öğretmen” adlı sinema filmini Şehitkamil Belediyesi sponsorluğunda izledi. Özel bir AVM’de öğrencileriyle birlikte film izleyen öğretmenler ve idareciler, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve teşekkür ettiler. 
"Bizim için güzel bir gün oldu" 
Filmi izledikten sonra değerlendirmede bulunan Saim Akınal Anadolu Lisesi öğrencisi Senem Sude Köse, “Öğretmenler Günü nedeniyle Şehitkamil Belediyemiz tarafından öğretmenlerimize ve bizlere yönelik sunulan sinema etkinliğine katıldık. Bu anlamlı günde de Öğretmen filmini izledik. Film gerçekten çok güzeldi, çok beğendik. Film, bizler üzerinde de birçok etki bıraktı. Ayrıca, bizim için güzel bir gün oldu. Bu konuda bizlere bu güzel günü yaşatan Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu. 
"Öğretmenlerimizin değerini bir kez daha anladık" 
Fatım Acar Ortaokulu öğrencisi Elif Beril Erdal, “Bugün, Şehitkamil Belediyemizin bize ve öğretmenlerimize yönelik düzenlemiş olduğu sinema etkinliğine geldik. Öğretmenlerimiz, arkadaşlarımızla birlikte Öğretmen filmini izledik. Film gerçekten çok güzeldi ve çok beğendik. Bu film sayesinde öğretmenlerimizin değerini bir kez daha anladık. Bunun için Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz” ifadelerini kullandı. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor