ÖNDER MENSUCAT’TAN BESNi’YE iÇ ISITAN YARDIM

İzmir’de faaliyetlerine devam eden İzmir Besnililer Derneği başkanı Veysel Önder Besni’deki öğrencilere kışlık giyim yardımında bulunduklarını söyledi.

GÜNDEM 9.10.2023 16:09:00 0
ÖNDER MENSUCAT’TAN  BESNi’YE iÇ ISITAN YARDIM

İzmir Balçova Belediyesiyle iş birliği içerisinde yardımları Besni’ye ulaştıran İzmir Besnililer Derneği Besni’deki öğrencilere 100 adet mont, 100 adet ayakkabı ve 100 adet okul çantası yardımı yaptı. 

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Önder Mensucat'ın sahibi hayırsever hemşerimiz Veysel Önder; “Öncelikle 6 Şubat günü yaşadığımız büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, kalanlara sabırlar diliyorum. İzmir’de yaşayan bir Besnili olarak o gün ki deprem bizleri derinden etkiledi. Çok canımızı kaybettik. Depremin akabinde neler yapabiliriz düşüncesiyle hareket ederek memleketimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık. Son olarak Besni’deki öğrencilerimize Balçova Belediyesi ve firmamız Önder Mensucat işbirliğiyle kışlık giyim ve eğitim malzemesi desteğinde bulunduk. Yaraları hep birlikte sarmak adına elimizden ne geliyorsa bundan sonraki süreçte de yapacağız. Allah bir daha böyle bir felaketi ülkemize yaşatmasın. Bu vesile ile Balçova Belediye başkanı sayın Fatma Çalkaya hanımefendiye Besniller adına çok teşekkür ediyorum ” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: ÖNDER MENSUCAT’ BESNi’ ISITAN YARDIM

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor