ÖNDOĞAN MUHTARLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

.

SİYASET 24.10.2023 10:04:00 0
ÖNDOĞAN MUHTARLIĞA  ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesi Besni’de muhtarlık düşünenler adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda Kaymakam Hasan Tütün Mahallesine adaylığını açıklayan Fatih Öndoğan; “Mahallemiz için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ekibimle birlikte hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

Gazetemizi ziyaret ederek adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Öndoğan; “Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Kaymakam Hasan Tütün Mahallesine hizmet etmek için bende aday olduğumu açıklıyorum. Mahalleme daha iyi hizmet etmek için ekibimle beraber çalışacağım. Mahalle halkımız takdir eder bizlere mührü almayı Rabbimin izniyle nasip ederse çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı ümit ediyorum” diye konuştu.

Öndoğan şöyle devam etti; “Kaymakam Hasan Tütün Mahallesinin ihtiyacı olan taze kanı, yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu hizmeti vatandaşlar ile iç içe bir şekilde mahallemize sunmak için adayım. Mahallemizin bir evladı olarak mahallemiz için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ekibimle birlikte hizmet etmeye geliyoruz.

Yenikent’in en köklü mahallelerinden olan Kaymakam Hasan Tütün Mahallesini tarihine yakışır bir şekilde yeniden el ele kalkındırmak için oylarınıza talibim. 6 Şubat depreminde mahallemiz büyük bir yıkım ve can kaybı yaşanmıştır. Ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sorunları biliyoruz ve çözümü için siz değerli mahalle halkımızın 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde desteklerini bekliyorum” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor