ONUR CEBE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2024 yerel seçimlerinde Üçgöz (Sofraz) köyü için muhtarlığa adaylığını açıklayan köyün sevilen simalarından Onur Cebe, köyü için projelerini anlattı.

SİYASET 4.10.2023 15:26:00 0
ONUR CEBE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gazetemizi ziyaret ederek adaylığını hakkında konuşan Cebe; “Köyümde benim muhtar olmam yönünde bir teveccüh var. Bende köyümün hak ettiği hizmetlere kavuşabilmesi için önümüzdeki yerel seçimde muhtarlığa adaylığımı açıklıyorum. 

Köyümüzün sorunlarına gelecek olursak, seçildiğim zaman öncelikle köyümüz için kapalı bir düğün salonu yaptırmayı planlıyorum. Hali hazırda cami yanında düğün törenleri yakışık olmuyor. Bu sebeple böyle bir projeyi hayata geçireceğim. Bunun dışında köyümüzün park sorunu var. Eğer vatandaşlarımız bana teveccüh gösterirse köyümüze yeni parklar kazandıracağım. Bir diğer proje olarak köyümüze güzel bir halı saha yaptırmayı düşünüyorum. Hem köyümüzün gençleri hem de çevre köylerden gençlerimiz buraya gelerek futbol maçları düzenleyebilecek. Hem onların spor aktiviteleri için hem de köyümüze ekonomik katkı olarak bunu da hayata geçireceğim. Ben büyüğüyle büyük, küçüğüyle küçük olan biriyim. Muhtarlığımda her kesimden bütün vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenerek sorunlarının çözümü için bütün gayretimle çalışacağım. Yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilerken halkımızın desteklerini bekliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor