PARTAL: HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besnispor ve Şambayatspor, Bölgesel amatör lige yükselmek için güç birliği yaparak play-off’a kalan Besnispor çatısı altında birleşti.

SPOR 1.03.2024 15:00:00 0
PARTAL: HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG

Bu kapsamda Şambayatspor’dan 6 oyuncu Besnispor’a transfer edilirken kulübün antrenörü de Besnispor ile birlikte çalışmalara başladı. Oyuncuların antrenmanlarını izleyen Besni Kaymakamı Çağlar Partal play-off’a iddialı bir şekilde gideceklerini belirterek sporculara başarılar diledi.

Kaymakam Partal ziyaretten sonra yaptığı açıklamada; “İlçe Stadyumunda Besnispor ve Şambayatspor BAL’a yükselmek için playoff grubuna katılmaya hak kazandılar. İki takımımızı da tebrik ediyorum. Besni olarak bu yıl bir takımımızla BAL’da mücadele etmek istiyoruz. Bu nedenle Şambayatspor ve Besnispor yönetimlerimizin de ortak kararıyla playoff gruplarında tek takımla daha güçlü ve iddialı şekilde mücadele etmeye karar verdik. İki takımın en iyi oyuncularını Besnispor çatısı altında birleştirerek playofflarda mücadele edeceğiz. Ayrıca eksik olan bölgelerimize de dışardan transferler yapacağız. Şambayatspor bazı oyuncularının Besnispor’a transferine izin vererek fedakârlıkta bulundu. Gerek başkanlarımızın gerekse bizim ortak gayemiz gelecek yıl Besni’yi bir üst lig olan BAL’da temsil edebilmek, bu amaçla ortak akılla planlamamızı yaptık. Başarılı olacağımıza inanıyoruz, bu başarıda Besni halkının katkısı çok önemli rol oynayacak, maçlara tüm halkımızı aileleri ile birlikte takımımıza desteğe davet ediyoruz. Tribünleri doldurarak takımımıza gerekli desteği sağlayabilirsek kolay yol alabileceğiz. Besni’de bu kültür ve enerji fazlasıyla var, festival havasında Besni’nin kadimden gelen sosyal, kültürel olgunluğuyla rakiplerimize de saygılı şekilde takımımızı destekleyerek bir üst lige çıkacağız. Fedakârlıkta bulunup yapıcı adımlar atan başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum, takım tüm ilçemizin, elbirliği halinde güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: spor besni bal

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor