Pazartesi tüm okullarda ilk dersin konusu şehitlik olacak

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü aldığı kararla Pazartesi il genelindeki tüm okullarda ilk dersin "şehitlik" olacağını açıkladı

GÜNDEM 13.01.2024 22:22:00 0
Pazartesi tüm okullarda ilk dersin konusu şehitlik olacak

Konuyla ilgili Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklere, Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Şehitlerimizi anmak ve öğrencilerimize milli manevi değerlere sahip çıkmanın önemini kavratmak; şehitlik mertebesi, vatan sevgisi ve fedakarlık bilinciyle vatanımızı ilelebet payidar kılmak için Pazartesi günü Tüm Okullarımızda Sayın Bakanımız Yusuf Tekin’in talimatlarıyla Şehitlerimize saygı duruşuyla başlayıp, Sayın Valimiz Dr. Osman Varol'un olurlarıyla tüm okullarımızda "ilk Dersimiz Şehitlik" olacaktır.

Yüreğimizi yakan Şehit Askerlerimiz için, Pazartesi günü yapacağımız bayrak törenlerimizde, Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunup, istiklal Marşı okunacaktır ve ilk dersimizde Şehitlerimizin milletimiz ve vatanımız için önemini anlatarak güne başlayacağız. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.


Anahtar Kelimeler: meb ders şehitlik

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor