Peyker: Pınarbaşı Mahallesine kadın eli değecek

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Pınarbaşı Mahallesi için muhtar adayı olan Sibel Peyker gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulundu.

SİYASET 21.01.2024 12:58:00 0
Peyker: Pınarbaşı Mahallesine kadın eli değecek

Siyasette aktif rol olan ve son olarak belediye meclis üyeliği görevinde bulunan Sibel Peyker bu kez muhtarlık için kolları sıvadı. Önümüzdeki yerel seçimde Pınarbaşı Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıklayan Peyker; “Pınarbaşı Mahallesi'ne kadın eli değecek” dedi.

Gazetemizi ziyaret ederek adaylığı hakkında konuşan Sibel Peyker; “Aktif siyasette rol alan ilçemin ve mahallemin sorunlarını gayet iyi bilen bir birey olarak adaylığımı güzide mahalle sakinlerime basın  yoluyla duyuruyorum. 

Sevgili Pınarbaşı mahalle sakinleri, mahallemizin geleceği ve refahı için bir adım atmaya karar verdim. Mahalle Muhtarı Adayı olarak, sizin sesiniz olmak ve mahallemizin ihtiyaçlarına çözüm bulmak için buradayım.

Bu mahallenin bir parçası olarak, ben de burada yaşayan herkesin isteklerini, ihtiyaçlarını ve endişelerini paylaşıyorum. Benim için önemli olan sizsiniz ve beni muhtarlık görevine layık görmüş olmanız durumunda, sizin için çalışmak, mahallemizin daha iyi bir yer olması için çaba sarf etmek istiyorum.

Vizyonumuz mahallemizin sosyal ve fiziksel altyapısını güçlendirmek, mahalle sakinlerinin refahını artırmak ve birlikte daha güçlü bir topluluk oluşturmaktır. Bu hedefe ulaşmak için şeffaf, katılımcı ve adil bir yaklaşım benim için oldukça önemlidir. Sizlerin fikirlerine her zaman açık olacağım ve birlikte alacağımız kararları uygulamak için elimden geleni yapacağım.

Ben, bu mahalle için çalışmaya istekliyim ve gücünüze inanıyorum. Hep birlikte mahallemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha mutlu bir yer haline getirebiliriz. Sizlerin destek ve katkılarıyla, mahallemizde pozitif değişiklikler yapma fırsatına sahip olacağımı umuyorum. Hep birlikte, daha güzel bir gelecek için çalışabiliriz” dedi.

Peyker Mahalleye yapacakları belli başlı hizmetleri ise şöyle sıraladı; “Bozuk yollarımızın bakım ve onarımı, taziye evinin yeniden düzenlenmesi, gerçek ihtiyaç sahipleri için sosyal yardımın temini ve adaletli bir şekilde dağıtılması, mahallemizin düzenli olarak ilaçlanması, durumu olmayan öğrencilerimize kırtasiye desteği, çocuk oyun alanlarının yenilenmesi ve çoğaltılması, Kadınlarımız, yaşlılarımız, gençlerimiz ve engellilerimiz için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmesi, 7/24 Whatsap Grubu ve Şikayet Hattı, temizlik ve sokak lambalarının öneminin artırılması, Mahallemizin gece bekçiliğinin ve güvenliğinin artırılması”


Anahtar Kelimeler: pınarbaşı muhtar aday

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor