Polisin ısrarlı takibi sonucu hırsızlık şüphelisi iki kişi tutuklandı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, kentte meydana gelen bir dizi hırsızlık olayının çözümü için yürüttüğü çalışmalar sonucunda, A.U. ve E.T. isimli iki şüpheliyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

ASAYİŞ 23.01.2024 20:56:00 0
Polisin ısrarlı takibi sonucu hırsızlık şüphelisi iki kişi tutuklandı

Adıyaman Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, 3 evden hırsızlık ile 2 bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olaylarına karışan şüphelileri tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda A.U. ve E.T. isimli şahıslar yakalandı.

İl genelinde farklı tarihlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen A.U. ve E.T., Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği'nin başarılı operasyonu sonucunda gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler, yapılan işlemlerin ardından 23 Ocak 2024 tarihinde adli mercilere sevk edildi. Adli sürecin tamamlanmasıyla birlikte gözaltındaki şahıslar tutuklandı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nün etkin çalışma ve halkın güvenliği konusundaki kararlılığını yansıtan bu başarılı operasyon, hırsızlık vakalarının azalmasında etkili oluyor. Emniyet birimleri, il genelinde suçla etkili bir mücadele yürüterek şehirdeki güvenlik seviyesini artırmaya yönelik çabalarını sürdürüyor.


Anahtar Kelimeler: adıyaman hırsızlık

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor