QUİCK FİNANS’TAN CUMHURİYETİN 100. YIL COŞKUSUNA DESTEK

19’uncu Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları, Quick Finans’ın katkılarıyla 2-3 Eylül tarihlerinde Heybeliada Su Sporları Kulübü’nün (HSSK) ev sahipliğinde gerçekleşti.

GÜNDEM 6.09.2023 12:47:00 0
QUİCK FİNANS’TAN CUMHURİYETİN  100. YIL COŞKUSUNA DESTEK

Quick Finans’ın finans sponsoru olarak destek verdiği organizasyonda Aquapro kategorisinde yapılan yarışlarda çeşitli kategorilerde bireysel olarak yarışan Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarına sportif bir coşku ile katılabilmek için   bu yılki 19. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonalarına finans sponsoru olup aktif katılım kararı aldık.” dedi.

Karadağ hem Quick Finans hem de Maher Holding olarak su sporlarına özel ilgi gösterdiklerini belirterek 19’uncu Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonalarına ev sahipliği yapan Heybeliada Su Sporları Kulübü’nün de Quick Sigorta tarafından destekleniyor olması bizim için ayrı bir mutluluk dedi.  Karadağ: “Ülkemizin üç yanını çevreleyen Mavi Vatanımızın her bir damlasını her türlü spor aktiviteleriyle değerlendirmek suretiyle, çocuklarımıza örnek olmak, sağlıklı ve bilinçli kuşakların yetişmesine katkıda bulunmak istiyoruz” diye konuştu.

Yüzme yarışmalarında ayrıca 2 erkek 2 kadından oluşan Quick Finans takımının bayrak yarışında da yer alacağını ifade eden Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, “Böyle bir fırsatı bize sağlayan Aquamasters ekibine ve Heybeliada Su Sporları Spor Kulübüne teşekkür ediyoruz” dedi.

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan ve Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar’ın birlikte start verdiği ve 2 gün süren yarışmalara çeşitli etaplarda 800’e yakın yüzücü katılırken, yarışlarda derece alanların ödüllerini, HSSK Başkanı Ercan Özboyacı, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel tarafından verildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor