Quick Sigorta Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması sona erdi

Quick Sigorta’nın sponsor olduğu 21’inci Quick Sigorta Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı.

GÜNDEM 15.12.2023 23:43:00 0
Quick Sigorta Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması sona erdi

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen ve çok sayıda muhabirin fotoğraflarıyla katıldığı Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

14 Aralık tarihinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park, Özhan Canaydın Salonu’nda gerçekleştirilen törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek, 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri ile Quick Sigorta Genel Müdürü Sayın Eyüp Özsoy’un katıldı.

2023 yılının Galatasaray ruhunu en iyi anlatan fotoğraf ve videolarının seçildiği yarışmada, fotoğraf dalında Fatma Erdoğan birinci, Murat Akbaş ikinci ve Mesut Işık ise üçüncü oldu. Foto muhabirler Kadircan Dilli, Önder Gülen, Uğur Şenpire, Fatih Erdoğdu, Fatma Erdoğan, Hüseyin Çağlar, Ali Kemertaş, Berk Özkan ve Erhan Sevenler ise mansiyon ödülü almaya hak kazandı. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar Quick Sigorta sponsorluğunda 2024 yılı için hazırlanacak ve 1 Ocak itibarıyla GSStore’larda satışa sunulacak1905 GSYİAD ve Galatasaray resmi takvimlerinde yer alacak.  

“Quick Sigorta daimi destekçimiz”

Ödül töreninin açılışında konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek, yarışmanın şampiyonluğa denk gelmesinin ayrıca güzel olduğunu dile getirerek “Kareler geçtiğimiz yılı çok güzel yansıtıyor, hepsi birbirinden güzel ve dikkatle seçilmiş. Bu konuda desteğini bizden hiç esirgemeyen Quick Sigorta’ya da çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü ne zaman onlarla bu konuda istişarede bulunsak her zaman bizim destekçimiz olarak yanımızda duruyorlar. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“Bu destek, başarı hikayeleriyle dolu bir ortaklığın simgesi”

Yarışmanın değişmeyen sponsoru Quick Sigorta’nın Genel Müdürü Eyüp Özsoy, törende yaptığı konuşmada bu desteğin önemine dikkat çekerek “Quick Sigorta olarak sanattan eğitime bilimden spora kadar çok geniş bir yelpazede destek olmayı önemsiyoruz. Bizler, sadece bir sigorta şirketi olmanın ötesinde, toplumun bir parçası olarak sorumluluklarımızı yerine getirmenin önemine inanıyoruz. Sporu, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmenin yanı sıra, gençleri disiplinle buluşturan, takım ruhunu pekiştiren bir araç olarak görüyoruz. Öte yandan kürekten yelkene kadar sporun her branşına özel bir ilgi gösteriyoruz. Hem gençleri su sporlarına teşvik etmek hem de bu alanda yetenekli sporcuların gelişimine destek olmak, sosyal sorumluluk projelerimizin temelini oluşturuyor. Ancak şunu belirtmekte fayda var ki biz, spora olan inancımızı sadece bir logoyla değil, gerçek bir bağlılıkla yansıtmak istiyoruz. Bu destek, salt finansal bir katkı olarak görülmemeli, aynı zamanda başarı hikayeleriyle dolu bir ortaklığın da simgesi bizim için” dedi.

"Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz”

Yarışmaya her yıl sponsor olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar ise “Quick Sigorta’nın bu yarışmaya sponsor olarak katılması, bizim için bir gelenek haline gelmiş olan spor sevgimizi bir kez daha ortaya koyuyor. Sporun birleştirici bir gücü var. Bir takımın ya da sporcunun kazandığı başarı, sadece onların değil, aynı zamanda tüm destekçilerinin ve sponsorlarının da bir başarısı. Bu destek ve başarı zincirinin aynı zamanda bir ülkenin de gücünü temsil ettiğini düşünüyoruz. Quick Sigorta olarak sporculara ve takımlara verdiğimiz desteğin, parayla satın alınamayacak bir gurur getirdiğine inanıyoruz. Sporun her dalında başarıya ulaşmak için gereken sadece maddi değil, aynı zamanda manevi destektir. Bu destek, sporcuların ve takımların elde ettiği zaferlerle birleştiğinde, ortaya gerçek bir başarı hikayesi çıkıyor. Başta 1905 GSİYAD olmak üzere, bu muhteşem organizasyona emek veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Onların gayretleri ve tutkusu, sporun sadece bir etkinlik olmanın ötesinde bir yaşam biçimi olduğunu bizlere hatırlatıyor” şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor