Rehber öğretmenleriyle sene başı toplantısı

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Rehber Öğretmenler ile sene başı koordinasyon toplantısı düzenlendi.

EĞİTİM 30.09.2023 16:32:00 0
Rehber öğretmenleriyle sene başı toplantısı

2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı Psikolojik Danışmanlık ve Rehber Öğretmenleriyle mesleki paylaşım ve koordinasyon toplantısı yapıldı.
Kahta Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram, Kahta Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Abuzer Özdemir ve ilçemizde görev yapan Psikolojik Danışmanlık ve Rehber Öğretmenleri katıldı.
Kahta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram başkanlığında düzenlenen toplantıda yeni eğitim öğretim yılında yapılması planlanan rehberlik faaliyetleri, özel eğitim ve rehberlik hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik çözüm önerileri görüşüldü.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, gelecek nesillerin sağlam bir temel üzerinde inşa edilmesi için tüm öğretmenlere, özellikle de rehber öğretmenlere büyük görevler düştüğünü belirterek, öğrencilerin geleceklerini şekillendirmelerinde rehber öğretmenlerin önemli bir rol üstlendiğini söyledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor