Reşit Alkan’dan yeni açıklama:

AK Parti Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yayımladı.

SİYASET 1.04.2024 14:06:00 0
Reşit Alkan’dan  yeni açıklama:

Alkan açıklamasında; "Kıymetli Hemşehrilerim, Sandık başına giderek oy kullanan hemşehrilerime, demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde yola çıktığımız ilk günden itibaren, büyük bir gayret ve özveri ile çalışan yol arkadaşlarımıza, Ak Parti Adıyaman Milletvekillemiz Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan’a, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, Ak Parti İlçe Başkaımız Murat Güner’e, gençlik kollarına ve yönetim kurulu üyelerine, Kadın kolları ve yönetim kurulu üyelerimize, bütün muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize, Yeniden Refah Partisi Eski Yönetimi ve Kadın Kolları başkanına, Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları yönetimine, Memleket Partisi yönetimine, iş adamlarımıza, sürecin güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarımıza, basınımızın güzide temsilcilerine ve bizlere desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bizlere teveccüh gösterip, bu temsil makamına layık gören hemşehrilerimize yola çıktığımız ilk günden beri söylediğimiz bir şey var; Ortak akıl ve şeffaf yönetim, dürüst belediyecilik ve hep birlikte yöneteceğimiz bir belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle yürüdüğümüz yolda bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bizler 37 bin hemşehrimizin belediye başkanı olacağız. Çünkü biz biriz, beraberiz ve hep birlikte Besni’yiz.

Demokrasinin gereği ve güzelliği olarak Belediye Başkan Adaylığı sürecinde bizimle yarışan Başkan Adaylarına teşekkür ediyorum. Besni’yi Birlikte yönetme arzusu ve anlayışıyla çıktığımız bu yolda kıymetli başkan adaylarımızın görüş, öneri ve proje desteklerine açık olduğumu belitmek isterim.

Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor ‘’ Birlikte Başardık ve Herşey Besni için’’ diyerek hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.


Anahtar Kelimeler: reşit alkan’dan yeni açıklama:

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor