Rotary’den eğitime tam destek

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu tarafından yaptırılan Adıyaman Yüzüncü Yıl Derslikleri, Kâhta Umut Evleri ve Gölbaşı Rotary Yüzüncü Yıl MTAL açılışları törenle gerçekleştirildi.

GÜNDEM 23.09.2023 12:20:00 0
Rotary’den eğitime tam destek

Gölbaşı Rotary Yüzüncü Yıl MTAL açılışları törenine Gölbaşı Kaymakamı Sayın Tarık Buğra Seyhan, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Ayda Özeren, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Nas, Rotary Toplum Hizmetleri Komite Başkanı Hamdi Özdemir, Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü GD Başkanı İsmet Atay, Rotary Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Koca ve Kerem Oranlı, İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürü, öğrenciler ve Rotaryenler katıldı.
6 Şubat depreminin hemen ardından yaraların sarılmaya devam ettiği Adıyaman’da Rotary toplumsal projeler ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Eğitim ve Sağlık alanında çok önemli projelerin hayata geçirildiğine dikkat çeken Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren;” Dünya’ya Umut Ol, sloganı ile çıktığımız bu yolda özellikle Adıyamanlı kardeşlerimize de umut olmaya devam ediyoruz. Depremin ilk gününden buyana Adıyaman ve Hatay başta olmak üzere tüm deprem illerinde halkımızın acılarına ortak olmak ve yaralarını sarmak için buradayız. 
Adıyaman’a geçtiğimiz ay bir Mobil Diş Kliniği verdik, bu ay da okullarımızın açılışları için buradayız. İnşallah önümüzdeki ay yine Mobil Klinik aracımızı İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edeceğiz. Ayrıca Adıyaman’da genç kızlarımız, kadınlarımız için tekstil sektöründe ara eleman ihtiyacını karşılamak ve istihdama katkı sağlamak amacıyla Altın İğneler Projemizi Adıyaman Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız bir proje ile hayata geçireceğiz. Bizler Adıyaman sevdalısı insanlar olarak Nemrut Rotary Kulübümüzün önderliğinde tespit edilen ihtiyaçların karşılanması için yoğun gayret içerisinde çalışıyoruz. Okullarımız çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Açılışta konuşan Gölbaşı Kaymakamı Sayın Tarık Buğra Seyhan; Okulun yapımında emeği geçen Rotary kulubü yetkililerine katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunar, geleceğin teminatı olan gençlerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar dilerim"dedi. 


Anahtar Kelimeler: Rotary’ eğitime destek

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor