Sağanak yağmur ekipleri alarma geçirdi

.

BÖLGE HABERLERİ 19.11.2023 14:29:00 0
Sağanak yağmur ekipleri alarma geçirdi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmurun hayatı olumsuz etkilememesi için Suruç Kaymakamlığı Acil Durum Afet Ekibi sabahın erken saatlerine kadar yoğun bir şekilde çalışma yürüttü. 

İhbarları anında değerlendiren ekipler, şiddetli yağıştan kaynaklı yaşanan olumsuzluklara anında müdahale etti, vatandaşların imdadına yetişti. Bazı noktalarda oluşan su taşkınlarına karşı iş makineleriyle hızlı bir şekilde müdahale eden ekipler, ilçe genelindeki su giderlerini temizleyerek ev ve iş yerlerine giren suyu tahliye etti. 

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, vatandaşların sağanak yağış sırasında ve sonrasında herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, acil durum afet ekiplerinin koordineli bir şekilde çalıştığını söyledi. Yağışın yoğun olduğu mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Acil durum afet ekiplerinden bilgi de alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Güneş, meteorolojiden gelen uyarı üzerine teyakkuza geçtiklerini kaydederek, “Öncelikle yağıştan etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlçemizde dün gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağıştan dolayı meydana gelen olumsuzluklara ekiplerimiz anında müdahale ederek sorunların büyümesine engel oldu. Sağanak yağışın ardından ilçedeki kurum amirleri ile birlikte yağıştan etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek yanlarında olduk. Gerekli tüm önlemleri aldık ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Sağanak yağmur ekipleri alarma geçirdi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor