ŞAMPİYONLAR KUPA VE MADALYALARINI ALDI

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullararası Genç Erkekler Basketbol İl Şampiyonası sona erdi.

SPOR 12.12.2023 15:24:00 0
ŞAMPİYONLAR KUPA VE MADALYALARINI ALDI

Adıyaman Yeni Mahalle Spor Salonunda düzenlenen Okullararası Basketbol İl Şampiyonasında Altınşehir Anadolu Lisesi ile Bilgi Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Taraftarların doldurduğu tribünlerden yapılan tezahüratlar ile büyük bir çekişmeye sahne olan maçın galibi Altınşehir Anadolu Lisesi oldu.

6 Şubatta meydana gelen ve Adıyaman'da da oldukça büyük bir yıkama neden olan asrın felaketinden sonra özellikle gençlerin spora olan ilgisi her geçen gün artarken tribünleri dolduran taraflarında aynı heyecanı sporcularla birlikte paylaştığına dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Basketbol İl Şampiyonasını birinci olarak tamamlayan Altınşehir Anadolu Lisesini kutluyorum. 5-17 Ocak tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılacak grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek genç basketçilerimizin aynı başarıyı tekrar sergileyerek ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Biz spor yapan herkesin her zaman yanında ve destekçisiyiz. Umarım gelecekte adından sıkça söz edilen şampiyon ve milli sporcularımızın başarısı olimpiyatlara kadar yansır” dedi.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Basketbol yarışmaları sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun tarafından verildi.

Yarışmalar sonucunda Altınşehir Anadolu Lisesi şampiyonluk tacını takarken, ikincilik kürsüsünde Bilgi Anadolu Lisesi, üçüncülükte ise Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi yer aldı.


Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYONLAR MADALYALARINI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor